Babyshower organiseren

  • Babyshowers zijn populair
  • Kies voor een kant-en-klaar pakket
  • Geef de organisatie lekker uit handen

De babyshower groeit aan populariteit in Nederland. Ken jij iemand die binnenkort een kindje verwacht? Dan is het wel zo leuk om de toekomstige moeder in het zonnetje te zetten. Ga zelf aan de slag of kijk rond op deze website voor meer informatie en leuke producten. Nodig al de vriendinnen, (schoon)zussen, nichtjes, collega’s en natuurlijk de moeder en schoonmoeder van de toekomstige moeder uit en verras haar door de perfecte babyshower voor haar te regelen. Hier leg ik je uit hoe je dit aanpakt.

Kant-en-klare babyshower

Wat is er allemaal nodig voor een leuke babyshower? Het is gebruikelijk om het huis mooi te versieren in het roze en/of blauw en/of mintgroen. Natuurlijk is er lekker eten en drinken en er worden spelletjes gespeeld. Er komt dus nog heel wat kijken bij het organiseren van een babyshower. Maar dit kan jij! Kijk eens rond in de webshop waar je totaalpakketten vindt, maar ook spelletjes en leuke invulkaarten. Geen zin om zelf aan de slag te gaan? Kijk dan even bij de complete babyshower pakketten. Ik help je graag.

Versiering & spelletjes babyshower

Geef jij de organisatie lekker uit handen? Snap ik. Er komt namelijk nog best veel kijken bij het organiseren van een babyshower. Maar geen paniek, op deze website vind je vier complete pakketten waaruit je kunt kiezen. Kies bijvoorbeeld voor het Basic pakket met versiering, 5 leuke babyshowerspellen en een lekkere cupcake voor alle gasten. Houd je niet van spelletjes maar wel van lekker eten? Kies dan voor het Medium pakket, inclusief heerlijke high tea. Bij de high tea zitten allerlei zoete en hartige hapjes, zoals brownies, boterkoekjes, sandwiches, kaassnacks, een mooie taart… loopt het water je al in de mond? Gaan jullie liever all the way, inclusief spellen? Dan is het Luxe pakket het pakket voor jullie. Hierbij zit alles in om er een topdag van te maken. P.s. De High Tea los boeken kan natuurlijk ook. Dit is al mogelijk va. €19,50 p.p.

Interesse in de losse High Tea? Vul dan hier het vrijblijvende offerteformulier in en ik zorg ervoor dat er binnen 24 uur een totaalprijs in je mailbox zit.

Organisatie babyshower

Ga je voor een compleet pakket? Dan kom ik op de dag van de babyshower alles zo’n 1,5 uur van tevoren bezorgen. Het huis wordt omgetoverd tot een roze of blauwe feestlocatie en de tafel wordt gedekt. Wedden dat het een leuke dag wordt? Na afloop kom ik alles weer ophalen. Extra fijn: op de website staan kant-en-klare prijzen. Je weet dus gewoon waar je aan toe bent. Het enige dat hier nog bij komt zijn de bezorgkosten, maar die probeer ik zo laag mogelijk te houden. Als je dit formulier invult, mail ik je binnen 24 uur met een totaalprijs. Helemaal vrijblijvend, of course.

Hulp nodig bij de organisatie van de babyshower?

Heb je hulp nodig of heb je een vraag? Vul het contactformulier hieronder in en dan reageer ik binnen 24 uur. Samen maken we er een topdag van.

Tags: babyshower – organiseren – babyshower regelen – hulp

    Back to Top