tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Babyshower organiseren

De babyshower groeit aan populariteit in Nederland. Ken jij iemand die binnenkort een kindje krijgt? Dan is het wel zo leuk om de toekomstige moeder in het zonnetje te zetten. Ga zelf aan de slag of kijk rond op onze website voor meer informatie en leuke producten.

Nodig al haar vriendinnen, (schoon)zussen, nichtjes, collega’s en natuurlijk haar moeder en schoonmoeder uit en verras de toekomstige moeder door een babyshower voor haar te regelen.

Kant-en-klare babyshower

Maar wat is er allemaal nodig voor een leuke babyshower? Het is gebruikelijk om het huis mooi te versieren in het roze en/of blauw. Natuurlijk is er lekker eten en drinken en er worden spelletjes gespeeld. Er komt dus nog heel wat kijken bij het organiseren van een babyshower. Daarom kan je bij ons alles bestellen voor een kant-en-klare babyshower.

Versiering & spelletjes babyshower

Wij leveren de versiering en de benodigdheden voor de spelletjes indien gewenst. Ook kun je kiezen voor heerlijke cupcakes en twee flessen alcoholvrije champagne die je krijgt meegeleverd bij het basic pakket, voor iedereen 1 cupcake en 1 glas ‘champagne’. Je kunt zelfs kiezen voor een uitgebreide High Tea. Houd je niet zo van spelletjes en denk je dat je de toekomstige moeder niet blij maakt met een druk programma? Kies dan alleen voor de High Tea en de versiering.

Organisatie babyshower

Op de dag van de babyshower leveren wij alle spullen ruim voor aanvang op het afgesproken adres indien afgesproken. Vervolgens kan jij als organisator het huis versieren en de spelletjes klaarzetten. Heb je voor de High Tea gekozen? Dan zorgen wij ervoor dat de High Tea mooi gepresenteerd wordt. Vervolgens vertrekken wij weer, zodat jullie een leuke dag kunnen hebben. Na afloop komen wij de spullen weer bij jullie ophalen. Makkelijker kan het niet. Kijk bij de pakketten voor een overzicht van onze samenstellingen. Wil je een Babyshower-pakket bestellen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden en bezorgkosten? Dan kan ook. 

Hulp nodig bij de organisatie van de babyshower?

Heb je hulp nodig of heb je een vraag? Vul onderstaand formulier in en je wordt zo snel mogelijk teruggemaild ↓

Neem direct contact met ons op
Verstuur dit formulier
Gender Reveal Party
Meer info Gender Reveal
Like ons:
Fotoalbum

Albumfoto 1Albumfoto 2Albumfoto 3Albumfoto 4Albumfoto 5Albumfoto 6Albumfoto 7Albumfoto 8Albumfoto 9

Bekijk alle foto's
Weekaanbieding

Van: €0,00
Voor: €0,00
Geldig tot 01-01-1970
Bezoek onze webwinkel