Hoe is Babyshower Laten Organiseren ontstaan?

LIVIA & JOLIE

In 2012 werden deze twee meiden geboren. De één op 10 november, de ander op 11 november. Hoe bijzonder is dat? En bijzonder zijn ze zeker. Niet alleen omdat het de liefste tweeling is die ik ken (oké, ik geef toe dat ik bevooroordeeld ben), maar ook omdat dit bedrijf dankzij hen is ontstaan. Mijn allereerste babyshower was namelijk voor hun moeder. En vanaf toen had ik het te pakken…

WIE BEN IK?

Mijn naam is Irene, tante van Livia en Jolie. En ja… na die allereerste babyshower in 2012 had ik het te pakken. Want wat is het leuk om iemand te verrassen met zo’n bijzondere dag! Ik zeg eerlijk, het organiseren van die eerste babyshower viel nog flink tegen. Want wat moet er veel geregeld worden, maar wat was het leuk! Dat smaakte naar meer.

HOERA

Ik besloot de sprong in het diepe te wagen. En met succes. Na drie maanden hard werken (met veel hulp van anderen!) was het zover: BabyshowerLatenOrganiseren ging live. Nu, heel wat jaren én babyshowers verder, ga ik vrijwel ieder weekend op pad en verstuur ik elke dag pakketten. En nog steeds is het iedere keer opnieuw weer een feestje.
Wie weet zie ik je binnenkort?

Liefs, Irene

STEL JE VRAAG HIER

binnen 24 uur krijg je een reactie

    Back to Top