Zo organiseer je een Gender Reveal feest

De Gender Reveal Party, je hebt er vast al wel eens van gehoord? Het is helemaal in om iedereen tegelijkertijd te laten weten of er een jongen of meisje op komst is tijdens het Gender Reveal feest. Heel leuk natuurlijk, maar hoe pak je dat nou op een leuke manier aan? Hierbij enkele tips!

Versiering

Bij elk feest hoort natuurlijk de nodige versiering. Dit keer wordt het hele huis versierd in het roze en blauw. Slingers en ballonnen mogen niet ontbreken. Pak jij extra groot uit? Kies voor statafels met roze en blauwe statafelhoezen, hang raambaby’s aan het raam en strooi de confetti in het rond. Ga jij helemaal all the way? Zet dan de 3,5 meter hoge baby op de motor in de voortuin en iedereen weet dat er bij jullie iets te vieren valt. Heb je al een kijkje genomen in de webshop? Daar staat gewoon een kant-en-klaar gender reveal pakket. Ideaal, want als je dit pakket bestelt heb je direct alles in huis om er een topfeest van te maken.

Raden maar: jongen of meisje?

Bouw de spanning op! Voordat je het nieuws van de daken schreeuwt, kun je iedereen laten raden wat het geslacht van de baby wordt. Wordt het een jongen of toch een meisje? Dit kan op verschillende manieren. We hebben bijvoorbeeld een grote Hij of Zij poster. Deze poster bestaat uit twee kolommen: laat iedereen zijn/haar naam schrijven in de roze of blauwe kolom. Leuk om na de Gender Reveal party te kijken wie er gelijk had. Een andere optie is het Raden Maar spel. Op deze kaarten, in A6 formaat, staan vragen, zoals: welke kleur ogen en welke haarkleur zal de kleine volgens jou krijgen? En welke naam zullen de ouders geven? Dit wordt gegarandeerd lachen om na te lezen.

Big news!

En dan het belangrijkste moment van het Gender Reveal feest: hoe vertel je nou of het een jongen of meisje wordt? Dat kan op verschillende manieren:

  1. Kraskaarten: de Gender Reveal kraskaarten (eveneens A6 formaat) zijn erg populair. Laat iedereen tegelijk krassen en het geslacht van jullie kindje verschijnt op de kaart. Een originele manier om het grote nieuws naar buiten te brengen.
  2. Gender Reveal taart: een andere manier om te vertellen of het een jongen of meisje wordt, is de bekende Gender Reveal taart. Iedereen neemt tegelijk een hap en de vulling verraadt of het een jongen of meisje wordt.
  3. Gevulde taartpunten: ook een taart, maar dan net even anders. Iedereen krijgt een kartonnen taartpunt die gevuld is met roze of blauwe snoepjes. Tegelijk openmaken en het grote nieuws is eruit! (Ook leuk om na afloop mee naar huis te geven als bedankje)
  4. Vul een ballon met roze of blauwe confetti en prikken maar.
  5. Klein cadeautje: koop voor iedereen een klein cadeautje en pak dit leuk in met een persoonlijke berichtje.

Wat zit er in het totaalpakket voor het Gender Reveal feest van Babyshower Laten Organiseren?

Slingers, of course. En ook ballonnen ontbreken niet. En hoe leuk zijn de BOY en GIRL ballon die worden toegevoegd? Voor de toekomstige mama zit er een mummy to be sjerp in het pakket. Laat al jullie gasten raden of het een jongen of meisje wordt op de Hij of Zij poster in A3 formaat. Heeft iedereen zijn of haar naam in 1 van de twee kolommen gezet? Dan is het tijd om de kraskaarten uit te delen. Want jawel, ook daaraan is gedacht. Wordt het een jongen of een meisje? Krassen maar! In het pakket zitten 10 jongens kraskaarten en 10 meisjes kraskaarten. Heb je daar nou niet genoeg aan, dan kun je extra kraskaarten bijbestellen in de webshop. Weet jij al of het een jongen of meisje wordt? Stuur dan even een e-mail, dan sturen we 20 kraskaarten mee van het goede geslacht.

Heb je hulp nodig of heb je een vraag? Vul onderstaand formulier in en ik reageer zo snel mogelijk.↓

    Back to Top