Opblaasbare baby op de motor huren

  • Heb je deze opblaas baby/ooievaar al gespot?
  • 3,5 meter hoog
  • Ook los te huur

Is er bij jullie een kleintje geboren en mag de hele buurt het weten? Of vier je een babyshower en wil je de feestlocatie extra leuk aankleden? Dan mag deze mega grote opblaas baby op de motor natuurlijk niet ontbreken. Hij is te huur bij een babyshower, maar natuurlijk kan je deze 3,5 meter hoge eyecatcher ook los huren. Interesse? Neem dan snel contact op of vul dit offerteformulier in.

Opblaasbare baby op de motor

De opblaas baby op de motor met ooievaar trekt direct de aandacht van de hele buurt. Een unieke geboorteversiering, leuk voor na de geboorte of tijdens een babyfeest, babyborrel, babyshower of kraamfeest. De opblaas baby is 3,5 meter hoog, dus niemand zal deze baby eyecatcher missen. Laat op deze manier aan iedereen weten dat het feest is bij jullie thuis!

XXL formaat opblaasbare baby huren – prijs

Niet te missen, ontzettend vrolijk en mega groot. De totale hoogte van de opblaas baby en opblaasbare ooievaar op de motor die je kunt huren is 3,5 meter, de breedte is 2,5 meter. Perfect om iedereen te laten weten dat er bij jullie iets te vieren valt. Dus ben je op zoek naar unieke geboorteversiering of mag deze joekel van een baby niet ontbreken op jullie babyshower? Vul dit contactformulier in om de Opblaasbare baby op de motor te reserveren. De prijs is al vanaf 35 euro p.d. exclusief bezorgkosten. Huur jij de baby voor een langere periode? Dan gelden er speciale prijzen.

Tags: geboorteversiering, baby geboorte, versiering, opblaasbare ooievaar, opblaasbare baby

    Back to Top