tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Opblaas baby/ooievaar

Is er bij jullie een kleintje geboren en mag de hele buurt het weten? Kies er dan voor om deze mega grote opblaas baby op de motor te huren! Leuk als geboorteversiering en nog goedkoop ook!

De opblaas baby op de motor of de opblaasbare ooievaar trekt direct de aandacht van de hele buurt. Een unieke geboorteversiering, leuk voor na de geboorte of tijdens een babyfeest, babyborrel of kraamfeest. De opblaas baby is 3,5 meter hoog, dus niemand zal de opblaas baby op de motor of de opblaasbare ooievaar missen. De geboorteversiering is op te halen in Haarlem, dus woon je in Haarlem of omgeving en heb je net een kleintje gekregen? Dan kun je op deze manier aan iedereen laten weten dat het feest is bij jullie thuis! Woon je niet in Haarlem of omgeving? Dan is bezorgen ook mogelijk tegen een kleine vergoeding.

XXL formaat opblaasbare baby huren

Ooievaars die vliegen toch? Deze ooievaar niet! De opblaasbare ooievaar komt de opblaas baby gewoon met de motor brengen. En de hele straat mag het weten. Want de opblaas baby en opblaasbare ooievaar zijn absoluut niet te missen. De totale hoogte van de opblaas baby en opblaasbare ooievaar op de motor die wij verhuren is 3,5 meter, de breedte is 2,5 meter. Perfect om iedereen te laten weten dat er bij jullie iets te vieren valt. Dus ben je op zoek naar unieke geboorteversiering? Dan is de opblaasbare ooievaar wellicht iets voor jullie.

De opblaasbare ooievaar is een echte blikvanger

De opblaasbaby en opblaasbare ooievaar zijn een absolute blikvanger. Kies je ervoor om de opblaasbaby en ooievaar op de motor te huren in Haarlem? Dan kun je dit babyshoweritem bij ons op komen halen in Haarlem, maar het is ook mogelijk om voor bezorging te kiezen wanneer je bij ons huurt. Benieuwd naar de prijzen? Mail ons dan gerust, dan geven wij je direct een totaalprijs. Wil je de opblaasbaby of opblaasbare ooievaar op de motor huren voor een langere periode? Vraag ook dan naar de mogelijkheden voor het huren voor langere periodes.

Musthave voor de babyshower of het kraamfeest

Een must have op ieder kraamfeest, iedere babyborrel of ieder babyfeest. Deze opblaasbaby is de perfecte geboorteversiering! Kies er nu voor om de opblaasbaby en ooievaar op de motor te huren en laat iedereen weten dat er bij jullie een kleintje geboren is. Leuk als geboorteversiering wanneer jullie bezoek krijgen. Op te halen in Haarlem, maar bezorgen is ook mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor de prijzen of neem een kijkje op de verhuurpagina.

Neem direct contact met ons op
Verstuur dit formulier
Gender Reveal Party
Meer info Gender Reveal
Like ons:
Fotoalbum

Albumfoto 1Albumfoto 2Albumfoto 3Albumfoto 4Albumfoto 5Albumfoto 6Albumfoto 7Albumfoto 8Albumfoto 9

Bekijk alle foto's
Weekaanbieding

Van: €0,00
Voor: €0,00
Geldig tot 01-01-1970
Bezoek onze webwinkel