tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Raambaby huren

Heb jij wel eens van de raambaby gehoord? Deze grote baby van meer dan 70 centimeter groot bevestigen jonge ouders aan het raam wanneer er een kleintje is geboren. De hele buurt zal weten dan er iets te vieren valt met deze vrolijke baby op het raam. Een vrolijk gezicht en een boodschap voor de hele buurt: perfect toch? Daarom kun je bij ons de raambaby met roze ballon of de raambaby met blauwe ballon huren voor maar €2,- per dag!

Xl Raambaby

De raambaby is zo groot, die kan niemand in de omgeving missen! Met ruim 70 centimeter groot en 42 centimeter breed is de baby echt een blikvanger. En dat is nog zonder de ballonnen die bij de baby horen. We hebben een roze en een blauwe ballon die je bij de baby kunt bevestigen. Een erg leuk gezicht dat gegarandeerd voor een lach op het gezicht van voorbijgangers zorgt! Reden genoeg om de baby op het raam met ballonnen te huren.

De raambaby is makkelijk te bevestigen

Op de raambaby zitten zuignappen waarmee de baby aan het raam te bevestigen is. Bij de raambaby worden twee ballonnen geleverd die eveneens gemakkelijk te bevestigen zijn door middel van zuignappen. De raambaby is leuk om aan de voorkant te bevestigen, maar natuurlijk is het ook leuk om een raambaby aan de binnenkant van het raam te plaatsen. Daarom verhuren wij meerdere raambaby’s, zodat je zelf kunt kiezen waar je de raambaby’s plaatst.

Babyshower, babyborrel of geboortefeest

De raambaby is niet alleen geschikt om te huren vlak na de geboorte. Huur de raambaby tijdens een babyfeest, babyborrel of kraamfeest ter versiering. De baby op het raam zorgt gegarandeerd voor leuke reacties. Maar het is ook mogelijk om de raambaby te huren voor een babyshower. Maak iedereen aan het lachen en krijg iedereen aan het praten dankzij deze lachende baby op het raam. Benieuwd naar onze verhuurproducten, zoals de raambaby? Kijk op de verhuurpagina of neem contact met ons op ↓  

Neem direct contact met ons op
Verstuur dit formulier
Gender Reveal Party
Meer info Gender Reveal
Like ons:
Fotoalbum

Albumfoto 1Albumfoto 2Albumfoto 3Albumfoto 4Albumfoto 5Albumfoto 6Albumfoto 7Albumfoto 8Albumfoto 9

Bekijk alle foto's
Weekaanbieding

Van: €0,00
Voor: €0,00
Geldig tot 01-01-1970
Bezoek onze webwinkel