Raambaby huren

  • Een echte blikvanger
  • Per dag te huur
  • Scherpe prijs

Heb jij wel eens van de raambaby gehoord? Deze TE leuke baby van meer dan 70 centimeter groot bevestigen jonge ouders aan het raam wanneer er een kleintje is geboren. De hele buurt zal weten dan er iets te vieren valt met deze vrolijke baby op het raam. Een vrolijk gezicht en een boodschap voor de hele buurt: perfect toch? Daarom kun je de raambaby met roze ballon of de raambaby met blauwe ballon huren voor maar €2,50 per dag!

Xl Raambaby

De raambaby is zo groot, die kan niemand in de omgeving missen! Met ruim 70 centimeter groot en 42 centimeter breed is de baby een echte blikvanger. En dat is nog zonder de ballonnen die bij de baby horen. Er is een roze en een blauwe ballon die je bij de baby kunt bevestigen. Een erg leuk gezicht dat gegarandeerd voor een lach op het gezicht van voorbijgangers zorgt! Reden genoeg om de baby op het raam met ballonnen te huren, toch? Goed om te weten: boek je een compleet babyshowerpakket? Dan zit er een raambaby bij de versiering. Gratis en voor niets. Hoe leuk is dat?

De raambaby is makkelijk te bevestigen

Op de raambaby zitten zuignappen waarmee de baby aan het raam te bevestigen is. Bij de raambaby worden twee ballonnen geleverd die eveneens gemakkelijk te bevestigen zijn door middel van zuignappen. De raambaby is leuk om aan de voorkant te bevestigen, maar natuurlijk is het ook leuk om een raambaby aan de binnenkant van het raam te plaatsen. Weet je wat, dan huur je er toch gewoon twee?

Babyshower, babyborrel of geboortefeest

De raambaby is niet alleen geschikt om te huren vlak na de geboorte. Huur de raambaby tijdens een babyfeest, babyborrel of kraamfeest ter versiering. De baby op het raam zorgt gegarandeerd voor leuke reacties. Maar het is ook mogelijk om de raambaby te huren voor een babyshower. Maak iedereen aan het lachen en krijg iedereen aan het praten dankzij deze lachende baby op het raam. Wel even goed om te weten is dat de raambaby niet verzonden wordt. Hij mag opgehaald worden in Hillegom, bezorgen in de omgeving is ook mogelijk. En heb jij al een compleet babyshowerpakket gereserveerd? Dan neem ik eventuele extra raambaby’s op de dag van de babyshower natuurlijk gewoon mee. Interesse? Vul onderstaand contactformulier in en laat me weten wanneer je de raambaby graag zou willen huren en voor hoe lang. Good to know: voor een langere periode gelden speciale prijzen ↓

Tags: raambaby – huren – goedkoop – geboorteversiering – babyshower versiering – baby – te huur – Hillegom

    Back to Top