Statafel of buffettafel huren

  • Statafels voor een gezellige sfeer
  • Praktisch: buffettafels voor eten of cadeaus
  • Los te huur

Ben je op zoek naar statafels of buffettafels om neer te zetten tijdens een babyshower, babyborrel of kraamfeest? Of is er een andere feestelijke gelegenheid waarvoor je statafels of buffettafels wilt huren? Komt dat even goed uit. Ik verhuur de statafels en buffettafels namelijk ook los. Al vanaf €7,50 per tafel.

Extra tafels nodig

Bij iedere babyshower neem ik 1 a 2 statafels mee om de producten op uit te stallen. Denk jij nou: ik kan er wel wat meer gebruiken? We maken er een tuinfeest van en zetten de tuin vol met statafels? Of we regelen er een buffet bij en kunnen wel wat extra eettafels gebruiken? Dan kun je er extra statafels of buffettafels bij huren. Geef dit aan tijdens de offerte-aanvraag en ik reserveer ze direct voor je.

Buffettafels huren

Tijdens een babyshower is het leuk om de nodige versiering en spelletjes te huren. Maar houd ook rekening met de praktische dingen. Waar gaan jullie de hapjes van de High Tea plaatsen? En waar komen de cadeaus te liggen? Komen er veel gasten? Dan is extra tafelruimte wel zo fijn. Huur er daarom een buffettafel bij. Buffettafels zijn lange eettafels waar je van alles op kwijt kunt. Door buffettafels te huren, heb je genoeg ruimte aan tafel voor alle hapjes, drankjes en cadeaus. Leuk voor een babyshower, babyborrel of kraamfeest, maar natuurlijk ook voor andere feestelijke gelegenheden.

Ander feestje?

Heb jij geen babyshowerpakket gehuurd, maar ben je ook op zoek naar statafels of buffettafels voor een andere feestelijke gelegenheid? Bijvoorbeeld omdat je dochter binnenkort 18 wordt, of omdat jullie een groot feest organiseren voor jullie trouwdag? Of omdat je veel bezoek krijgt, maar het huis te klein is om iedereen te laten zitten (en het natuurlijk veel gezelliger is als iedereen rondom een statafels staat dan wanneer ze in een kringetje gaan zitten!)? Ook dan is het mogelijk om de statafels en/of buffettafels te huren. Ophalen kan in Hillegom, maar woon je nou in de omgeving dan is bezorgen ook mogelijk voor een klein bedrag.

Voordeel statafels en buffettafels van BSLO

Het grote voordeel? De statafels en buffettafels zijn van horeca-kwaliteit. Geen goedkope tafels, maar degelijks en stevig. Verder zijn de prijzen laag. De prijs per tafel is €7,50 en drie statafels voor €20,-. Wil jij er ook stretch hoezen bij voor de statafels? Dat kan in de meeste gevallen ook. Natuurlijk heb ik roze en blauwe hoezen (babyshower thema, of course), maar ook oranje en zwart zitten in het assortiment. Of maak er een combi van, nog leuker!

Vragen? Vul onderstaand contactformulier in en ik reageer binnen 24 uur ↓

Tags: statafel – staantafel – buffettafel – eettafel – huren – te huur – Hillegom

    Back to Top