Babyshower High Tea organiseren

  • Volledig in Babyshowerthema
  • Roze, blauw of mintgroen
  • Ook los verkrijgbaar va. €19,50 p.p.

Ga jij binnenkort een babyshower organiseren en mag een High Tea niet ontbreken? Dat snap ik! High Tea-en tijdens een babyshower is niet alleen ontzettend lekker, maar ook nog eens hartstikke gezellig. Kortom; een leuke activiteit voor tijdens de babyshower. Maar hoe pak je dat nou aan?

Kant-en-klare babyshower High Tea

Boek ergens een babyshower High Tea en je bent gegarandeerd tussen de €20,- en de €30,- kwijt. Bovendien moet je eerst nog naar het restaurant of de locatie toe, wat ook weer geld en tijd kost. Waarom zou je er niet voor kiezen om een kant-en-klare High Tea bij je thuis te boeken? En, je raadt het al, daarvoor ben je bij Babyshower Laten Organiseren helemaal aan het goede adres. In het Medium pakket en in het Luxe pakket zit de High Tea. Kies je voor een van deze pakketten, dan kom ik – ja, meestal ben ik dit zelf – op de dag van de babyshower de feestlocatie versieren en de tafel dekken met allerlei zoete en hartige hapjes. Wil jij de High Tea los reserveren voor een babyshower of bijvoorbeeld voor een babyborrel of kraamfeest? Goed nieuws, dan kan! Vul dit vrijblijvende offerteformulier in, en ik geef binnen 24 uur een totaalprijs.

Leuk, maar wat zit er allemaal bij de Babyshower High Tea?

Brownies, roze of blauwe cupcakes, baby chocolaatjes, petit fours, kokosmakronen, een overheerlijke taart, vers fruit… loopt het water je al in de mond? En dat is nog niet alles. Ook hartige hapjes ontbreken niet tijdens de Babyshower High Tea. Denk aan kaassoesjes, worstenbroodjes en sandwiches. De tafel wordt natuurlijk prachtig – volledig in babyshowerthema – gedekt en ook drinken ontbreekt niet. Bij een High Tea hoort uiteraard – je verwacht het niet – thee! Daarom krijgen jullie een gevulde theedoos (heb je zelf geen waterkoker, laat het dan even weten. Dan neem ik er eentje mee). Ook staan er kannen gefruit water op tafel. Een heerlijke dorstlesser.

Wat kost de Babyshower High Tea?

De Babyshower of Babyborrel High Tea is al vanaf €19,50 per persoon te boeken. Wil je ook de versiering en spelletjes voor de babyshower erbij geleverd krijgen? Bekijk dan even de totaalpakketten. Die vind je hier. Bij pakket 2 zit versiering + de lekker High Tea. Bij pakket 3 krijg je naast versiering en de overheerlijke High Tea ook 5 TE leuke Babyshower spellen. Natuurlijk is de High Tea – in roze, blauw of mintgroen thema – ook leuk voor een babyborrel, kraamfeest of een eerste verjaardag. Vrijblijvend een offerte opvragen? Dan kan door dit formulier in te vullen. Over het algemeen kan je het aantal personen x €19,50 aanhouden. Hier komen alleen nog bezorgkosten bij. Zijn jullie met meer dan 20 personen? Dan krijgen jullie korting. Fijn toch? Door het formulier in te vullen weet je binnen 24 uur waar jullie aan toe zijn. Voor overige vragen kun je natuurlijk onderstaand contactformulier invullen. Wie weet tot snel! ↓

    Back to Top