BABYSHOWER HIGH TEA

vanaf €23,50 p.p.

Geen zin in spelletjes en heb je alle versiering al in huis? Kies dan voor de complete Babyshower High Tea, inclusief allerlei zoete en hartige hapjes. Wat er precies bij zit, verschilt per keer maar je kunt in ieder geval denken aan appelflapjes, brownies, boterkoekjes, macarons, hartige soesjes, kokosmakronen en een heerlijke taart met naam van de mama-to-be. Loopt het water je al in de mond? Ik kom alles op de dag van de babyshower bezorgen en het enige dat jullie hoeven te doen is de tafel dekken en genieten. Klinkt perfect, toch?

Food
De High Tea bestaat uit een mix van zoete en hartige hapjes. Alles komt van de bakker en delicatessenwinkel, dus dat wordt genieten geblazen. Heb je speciale dieetwensen? Geef het door, dan probeer ik daar rekening mee te houden.

Drinks
Ook aan het drinken is gedacht. Er staat een goed gevulde theedoos op tafel en voor wie wil staan er kannen gefruit water klaar. Wil je graag champagne aan de High Tea toevoegen (alcoholvrij of course). Dat kan al vanaf €2,50 p.p. extra.

Tafelaankleding
Een tafelkleed, roze of blauwe tafelloper, menukaartjes, borden, theeglazen, confetti en noem het maar op. Ook alles om de tafel mooi te dekken zit bij dit pakket inbegrepen.

NIEUWSGIERIG? HIER KRIJG JE EEN VOORPROEFJE

Dat is toch om te smullen zo lekker?

STEL JE VRAAG HIER

binnen 24 uur krijg je een reactie

    Back to Top