BABYSHOWER MEDIUM

vanaf €25,- p.p.

Versiering, een glas (alcoholvrije) bubbels en een heerlijke High Tea, inclusief allerlei zoete en hartige hapjes. Denk aan brownies, macarons, boterkoekjes, chocolaatjes, brioche broodjes, vers fruit en een heerlijke taart.. om je vingers bij af te likken! Ik kom op de dag van de babyshower het totaalpakket bezorgen, jullie bereiden de feestlocatie voor. Hoe? Dat staat allemaal uitgelegd op het bijbehorende stappenplan. Een kind kan de was doen. Proost op een gezellige middag.

Versiering

  • Mom-to-be sjerp
  • Slingers
  • Babyshowerdecoratie
  • Statafels met gekleurde hoezen
  • Raambaby met ballon
  • Cadeautje voor de mama-to-be
  • Babyshowerbedankjes voor de gasten

Food & Drinks

Bij de High Tea zit allerlei lekkers. Van een luxe babyshowertaart tot chocolaatjes, van heerlijke brownies tot kokosmakronen en een gezonde maar-oh–zo-lekkere fruittraktatie. Natuurlijk ontbreekt ook het drinken niet: er staan kannen gefruit water op tafel, de theedoos is gevuld en de champagne staat klaar om ontpopt te worden.

NIEUWSGIERIG? HIER KRIJG JE EEN VOORPROEFJE

Dat is toch genieten geblazen?

PSST: VOEG JIJ NOG IETS EXTRA TOE AAN JE BABYSHOWER?

Deze leukerds kun je er voor een dag bij huren

Babyshower Photoprops *

Natuurlijk gaan jullie foto’s maken om deze mooie dag blijvend vast te leggen. Maak de foto’s extra leuk met deze 35 photoprops. Say Baby!

Prijs: €25,- per dag

Baby Kletsdoos

Een Kletsdoos vol met bijzondere vragen en grappige dilemma’s. Pak een kaartje van de stapel en let’s talk baby!

Prijs: €12,50 per stuk

De Opblaasbare Ooievaar

Hoe leuk is deze 3,5 meter hoge baby op de motor bij een ooievaar? Laat de hele buurt weten dat er bij jullie iets te vieren valt.

Prijs: €35,- per dag

Wensboom

Deze wensboom mag eigenlijk niet ontbreken , toch? Bij de boom zitten 15 roze en/of blauwe wenskaartjes voor een mooie boodschap.

Prijs: €15,- per dag

Raambaby *

Bij de babyshowerpakketten zit standaard één raambaby. Vindt jullie babyshower plaats op een grote locatie, of vind je deze leukerd veel te gezellig en wil je er nog een bij huren? Dan kan dat!

Prijs: €5,- per dag

Lieve Baby Invulkaarten *

Een setje met leuke invulkaarten voor de gasten. Op de voorkant staan voorspellingen en achterop kan iedereen een leuk berichtje achterlaten voor de baby. Verkrijgbaar in het roze, blauw en mintgroen.

Prijs: €15,- per set

Extra statafel

In de meeste pakketten zitten twee statafels met hoes. Heb je daar niet genoeg aan? Huur er dan nog een (of meerdere) bij. De hoezen zijn verkrijgbaar in het roze én blauw.

Prijs: €12,50 per dag

STEL JE VRAAG HIER

binnen 24 uur krijg je een reactie

    Back to Top