Babyshower Medium

vanaf €25,- p.p.

Versiering, een glas (alcoholvrije) bubbels en een heerlijke High Tea, inclusief allerlei zoete en hartige hapjes. Denk aan brownies, cupcakes, kaassnacks, worstenbroodjes en een heerlijke taart.. om je vingers bij af te likken! Ik kom op de dag van de babyshower het totaalpakket bezorgen, jullie bereiden de feestlocatie voor. Hoe? Dat staat allemaal uitgelegd op het bijbehorende stappenplan. Een kind kan de was doen. Proost op een gezellige middag.

Versiering
  • Mom-to-be sjerp
  • Slingers
  • Babyshowerdecoratie
  • Statafels met gekleurde hoezen
  • Raambaby met ballon
  • Cadeautje voor de mama-to-be
  • Babyshowerbedankjes voor de gasten
Food & Drinks

Bij de High Tea zit allerlei lekkers. Van een luxe babyshowertaart tot lieve baby chocolaatjes, van heerlijke brownies tot kokosmakronen en een gezonde maar-oh–zo-lekkere fruittraktatie. En vergeet de worstenbroodjes en kaassnacks niet. Loopt het water je al in de mond? Natuurlijk ontbreekt ook het drinken niet: er staan kannen gefruit water op tafel, de theedoos is gevuld en de champagne staat klaar om ontpopt te worden.

NIEUWSGIERIG? HIER KRIJG JE EEN VOORPROEFJE

Dat is toch genieten geblazen?

PSST: VOEG JIJ NOG IETS EXTRA TOE AAN JE BABYSHOWER?

Deze leukerds kun je er voor een dag bij huren

De Opblaasbare Ooievaar

Hoe leuk is deze 3,5 meter hoge baby op de motor bij een ooievaar? Laat de hele buurt weten dat er bij jullie iets te vieren valt.

Prijs: €35,- p.d.

Babyshower Photoprops

Natuurlijk gaan jullie foto’s maken om deze mooie dag blijvend vast te leggen. Maak de foto’s extra leuk met deze 35 photoprops. Say Baby!

Prijs: €25,- p.d.

Baby Kletsdoos

Een Kletsdoos vol met bijzondere vragen en grappige dilemma’s. Pak een kaartje van de stapel en let’s talk baby!

Prijs: €12,50

STEL JE VRAAG HIER

binnen 24 uur krijg je een reactie

    Back to Top