BABYSHOWER LUXE

vanaf €27,50 p.p.

Wil jij echt goed uitpakken? Dan hoef je niet langer te zoeken. Dit is het superdeluxe-meer-dan-complete-babyshowerpakket, inclusief versiering, een uitgebreide High Tea en 5 TE leuke spelletjes. De mama-to-be krijgt een sjerp én cadeautje en uiteraard gaat niemand met lege handen naar huis. Hoe het werkt? Ik kom op de dag van de babyshower alles bezorgen, jullie bereiden de feestlocatie voor. Hoe? Dat staat allemaal uitgelegd op het bijbehorende stappenplan. Samen bezorgen we de mama-to-be een prachtige dag!

Versiering

  • Mom-to-be sjerp
  • Slingers
  • Babyshowerdecoratie
  • Statafels met gekleurde hoezen
  • Raambaby met ballon
  • Cadeautje voor de mama-to-be
  • Babyshowerbedankjes voor de gasten
  • EXTRA: Lieve Baby Invulkaarten

Food & Drinks

Van een luxe babyshowertaart tot lieve baby chocolaatjes, van heerlijke brownies tot kokosmakronen en een gezonde maar-oh-zo-lekkere fruittraktatie. En vergeet de worstenbroodjes en kaassnacks niet. Loopt het water je al in de mond? Natuurlijk ontbreekt ook het drinken niet. Champagne (alcoholvrij uiteraard), kannen fruitwater en een gevulde theedoos vullen de tafel. Proost op een gezellige middag.

5 Spellen

Uit ons aanbod mag jij niet 1, niet 2… maar maar liefst 5 spellen kiezen!
Kies bijvoorbeeld voor Baby-hints, test je kennis tijdens Feit of Fabel of ontdek wie er een natuurtalent is in het Foute Mannen Memory. Voor de liefhebbers hebben we natuurlijk ook het Babyvoeding proeven spel en ruiken aan vieze (chocolade) luiers toegevoegd. Kortom: dat wordt gegarandeerd een succes!

NIEUWSGIERIG? HIER KRIJG JE EEN VOORPROEFJE

Natuurlijk kun je het het beste gewoon zelf ervaren...

PSST: VOEG JIJ NOG IETS EXTRA TOE AAN JE BABYSHOWER?

Deze leukerds kun je er voor een dag bij huren

Babyshower Photoprops *

Natuurlijk gaan jullie foto’s maken om deze mooie dag blijvend vast te leggen. Maak de foto’s extra leuk met deze 35 photoprops. Say Baby!

Prijs: €25,- per dag

Baby Kletsdoos

Een Kletsdoos vol met bijzondere vragen en grappige dilemma’s. Pak een kaartje van de stapel en let’s talk baby!

Prijs: €12,50 per stuk

De Opblaasbare Ooievaar

Hoe leuk is deze 3,5 meter hoge baby op de motor bij een ooievaar? Laat de hele buurt weten dat er bij jullie iets te vieren valt.

Prijs: €35,- per dag

Wensboom

Deze wensboom mag eigenlijk niet ontbreken , toch? Bij de boom zitten 15 roze en/of blauwe wenskaartjes voor een mooie boodschap.

Prijs: €15,- per dag

Raambaby *

Bij de babyshowerpakketten zit standaard één raambaby. Vindt jullie babyshower plaats op een grote locatie, of vind je deze leukerd veel te gezellig en wil je er nog een bij huren? Dan kan dat!

Prijs: €5,- per dag

Lieve Baby Invulkaarten *

Een setje met leuke invulkaarten voor de gasten. Op de voorkant staan voorspellingen en achterop kan iedereen een leuk berichtje achterlaten voor de baby. Verkrijgbaar in het roze, blauw en mintgroen.

Prijs: €15,- per set

Extra statafel

In de meeste pakketten zitten twee statafels met hoes. Heb je daar niet genoeg aan? Huur er dan nog een (of meerdere) bij. De hoezen zijn verkrijgbaar in het roze én blauw.

Prijs: €12,50 per dag

STEL JE VRAAG HIER

binnen 24 uur krijg je een reactie

    Back to Top