Babyshower Luxe

vanaf €27,50 p.p.

Wil jij echt goed uitpakken? Dan hoef je niet langer te zoeken. Dit is het superdeluxe-meer-dan-complete-babyshowerpakket, inclusief versiering, een uitgebreide High Tea en 5 TE leuke spelletjes. De mama-to-be krijgt een sjerp én cadeautje en uiteraard gaat niemand met lege handen naar huis. Hoe het werkt? Ik kom op de dag van de babyshower alles bezorgen, jullie bereiden de feestlocatie voor. Hoe? Dat staat allemaal uitgelegd op het bijbehorende stappenplan. Samen bezorgen we de mama-to-be een prachtige dag!

Versiering
  • Mom-to-be sjerp
  • Slingers
  • Babyshowerdecoratie
  • Statafels met gekleurde hoezen
  • Raambaby met ballon
  • Cadeautje voor de mama-to-be
  • Babyshowerbedankjes voor de gasten
  • EXTRA: Lieve Baby Invulkaarten
Food & Drinks

Van een luxe babyshowertaart tot lieve baby chocolaatjes, van heerlijke brownies tot kokosmakronen en een gezonde maar-oh-zo-lekkere fruittraktatie. En vergeet de worstenbroodjes en kaassnacks niet. Loopt het water je al in de mond? Natuurlijk ontbreekt ook het drinken niet. Proost op een gezellige middag.

Spelletjes

Uit ons aanbod mag jij niet 1, niet 2… maar maar liefst 5 spellen kiezen!
Kies bijvoorbeeld voor Baby-hints, test je kennis tijdens Feit of Fabel of ontdek wie er een natuurtalent is in het Foute Mannen Memory. Voor de liefhebbers hebben we natuurlijk ook het Babyvoeding proeven spel en ruiken aan vieze (chocolade) luiers toegevoegd. Kortom: dat wordt gegarandeerd een succes!

NIEUWSGIERIG? HIER KRIJG JE EEN VOORPROEFJE

Natuurlijk kun je het het beste gewoon zelf ervaren...

PSST: VOEG JIJ NOG IETS EXTRA TOE AAN JE BABYSHOWER?

Deze leukerds kun je er voor een dag bij huren

De Opblaasbare Ooievaar

Hoe leuk is deze 3,5 meter hoge baby op de motor bij een ooievaar? Laat de hele buurt weten dat er bij jullie iets te vieren valt.

Prijs: €35,- p.d.

Babyshower Photoprops

Natuurlijk gaan jullie foto’s maken om deze mooie dag blijvend vast te leggen. Maak de foto’s extra leuk met deze 35 photoprops. Say Baby!

Prijs: €25,- p.d.

Baby Kletsdoos

Een Kletsdoos vol met bijzondere vragen en grappige dilemma’s. Pak een kaartje van de stapel en let’s talk baby!

Prijs: €12,50

STEL JE VRAAG HIER

binnen 24 uur krijg je een reactie

    Back to Top