BABYSHOWER BASIC

vanaf €16,50 p.p.

Een versierd huis, voor iedereen een lekkere petit four, champagne (hartstikke alcoholvrij natuurlijk!) en 5 babyshowerspellen: dat kun je verwachten als je voor de Babyshower Basic kiest. En dat is nog niet alles: na afloop krijgt iedereen ook nog een leuk bedankje mee naar huis. Ik kom het totaalpakket bezorgen en het enige wat jullie hoeven te doen is de feestlocatie voorbereiden. Maar geen zorgen: met behulp van het duidelijke stappenplan wordt dit een makkie. Samen maken we er een topdag van.

Versiering

 • Mom-to-be sjerp
 • Diverse slingers
 • Babyshowerdecoratie
 • Raambaby met ballon
 • Welkomstbord met naam

Food & Drinks

 • Champagne (no alcohol)
 • Champagneglazen
 • Tafelaankleding
 • Petit four
 • Taart i.p.v cupcakes? Dat kan
  al vanaf €2,50 p.p. extra!

5 Spellen

Uit ons aanbod mag jij niet 1, niet 2… maar maar liefst 5 spellen kiezen! Kies bijvoorbeeld voor Baby-hints, test je kennis tijdens Feit of Fabel of ontdek wie er een natuurtalent is in het Foute Mannen Memory. Dat wordt gegarandeerd een groot feest!

NIEUWSGIERIG? HIER KRIJG JE EEN VOORPROEFJE

Ziet dat me er even gezellig uit

PSST: VOEG JIJ NOG IETS EXTRA TOE AAN JE BABYSHOWER?

Deze leukerds kun je er voor een dag bij huren

Babyshower Photoprops *

Natuurlijk gaan jullie foto’s maken om deze mooie dag blijvend vast te leggen. Maak de foto’s extra leuk met deze 35 photoprops. Say Baby!

Prijs: €25,- per dag

Baby Kletsdoos

Een Kletsdoos vol met bijzondere vragen en grappige dilemma’s. Pak een kaartje van de stapel en let’s talk baby!

Prijs: €12,50 per stuk

De Opblaasbare Ooievaar

Hoe leuk is deze 3,5 meter hoge baby op de motor bij een ooievaar? Laat de hele buurt weten dat er bij jullie iets te vieren valt.

Prijs: €35,- per dag

Wensboom

Deze wensboom mag eigenlijk niet ontbreken , toch? Bij de boom zitten 15 roze en/of blauwe wenskaartjes voor een mooie boodschap.

Prijs: €15,- per dag

Raambaby *

Bij de babyshowerpakketten zit standaard één raambaby. Vindt jullie babyshower plaats op een grote locatie, of vind je deze leukerd veel te gezellig en wil je er nog een bij huren? Dan kan dat!

Prijs: €5,- per dag

Lieve Baby Invulkaarten *

Een setje met leuke invulkaarten voor de gasten. Op de voorkant staan voorspellingen en achterop kan iedereen een leuk berichtje achterlaten voor de baby. Verkrijgbaar in het roze, blauw en mintgroen.

Prijs: €15,- per set

Extra statafel

In de meeste pakketten zitten twee statafels met hoes. Heb je daar niet genoeg aan? Huur er dan nog een (of meerdere) bij. De hoezen zijn verkrijgbaar in het roze én blauw.

Prijs: €12,50 per dag

STEL JE VRAAG HIER

binnen 24 uur krijg je een reactie

  Back to Top