Voor welke optie kies jij?

Wat leuk dat je iemand wilt gaan verrassen met een babyshower! Misschien heb je inmiddels wel door dat er bij de organisatie van een babyshower nog behoorlijk wat komt kijken. Daarom help ik je graag een handje op weg. Bij BabyshowerLatenOrganiseren heb je twee opties. Hieronder licht ik de twee opties toe en zet ik de voordelen per optie op een rij. Kom je er niet uit? Vul dan onderaan deze pagina het contactformulier in en stel je vraag. Ik probeer altijd binnen 24 uur te antwoorden. Succes!

Optie 1
Ik regel de babyshower zelf

Ga jij het liefst zelf aan de slag? Neem dan een kijkje in de webshop. Hier vind je o.a. totaalpakketten – inclusief versiering, spelletjes, een sjerp voor de toekomstige moeder en een bedankje voor alle gasten. Maar je kunt ook in de webshop terecht voor losse spelletjes, bedankjes en leuke invulkaarten. Kies de producten die je wilt, gooi ze in je winkelmandje, betaal en hoppeta: binnen 2 a 3 dagen ligt je bestelling op de deurmat. Koop er nog iets lekkers te eten en drinken bij en klaar is Kees.

✓ Bepaal zelf je budget
✓ Geen bezorgkosten
✓ Volledig zelf samen te stellen

Optie 2
Ik geef alles uit handen

Kan jij wel wat hulp gebruiken? Kies dan voor een van de drie complete Babyshowerpakketten: Basic, Medium of Luxe. In deze pakketten zit alles om er een topdag van te maken. Jij nodigt de gasten uit, ik bereid de rest voor. Op de dag van de babyshower kom ik alles bezorgen en het enige dat jij nog hoeft te doen is de feestlocatie gereed maken. Hoe? Geen zorgen, aan de hand van het uitgebreide stappenplan wordt dat een makkie. Een kind kan de was doen. Voor welk pakket kies jij?

✓ Alles tot in de puntjes verzorgd
✓ Keuze uit drie complete pakketten
✓ Bezorgd tot aan de voordeur

STEL JE VRAAG HIER

binnen 24 uur krijg je een reactie

    Back to Top