Actieve babyshower: tijd voor spelletjes

  • Voor welke spelletjes kies jij?
  • Basic en luxe pakket zijn inclusief 5 spellen
  • Bezoek de webshop

Een babyshower is leuk voor iedereen. Is de mom-to-be nog energiek? Dan kun je lekker veel leuke activiteiten doen tijdens de babyshower! Hebben jullie zin om de hersenen eens te kraken tijdens het Brabbelspel? Willen jullie je talenknobbel testen en ontdekken hoe baby’s in andere landen heten? Of is het tijd voor actie en willen jullie weten wie van jullie er het beste is in hints, de speciale babyshowereditie? In de webshop vind je allerlei leuke spellen om te spelen tijdens een actieve babyshower. Verras je jonge vriendin met een actieve babyshower van Babyshower Laten Organiseren en de dag kan voor zowel het bezoek als de toekomstige moeder niet meer stuk.

Babyshower spelletjes

Jonge moeders hebben wel zin in een gezellige en actieve middag met hun vriendinnen! In ons basic en luxe pakket met spelletjes zitten allerlei leuke benodigdheden voor 5 leuke babyshower spelletjes. Voor de jonge moeder is bijvoorbeeld Draw it erg leuk: wie heeft het spel niet op zijn of haar smartphone gespeeld? En wat dacht je van Welke bekende moeder ben ik, een variant van het bekende Wie ben ik? De spelletjes zorgen gegarandeerd voor een gezellige middag. In de spelletjesmand zitten 5 verschillende spelletjes, dus als de jonge moeder genoeg energie heeft is er genoeg te doen deze middag. Kies jij niet voor een kant-en-klaar pakket? Dan kun je natuurlijk ook even in de webshop kijken. Daar vind je losse spellen, maar ook een spellenpakket met 5 spellen én de speciale Babyshower Pubquiz.

Babyshower High Tea

De spelletjes van Babyshower Laten Organiseren zorgen gegarandeerd voor een gezellige en actieve middag voor de jonge moeders. Kies voor de zwangere vrouwen die al wat verder zitten in hun zwangerschap niet te veel spelletjes. Het moet wel gezellig blijven. Neem leuke cadeautjes mee voor de toekomstige moeder en zorg voor lekkere hapjes en wat te drinken. Heb je geen idee wat je voor lekker eten mee moet nemen? Dan kan je bij Babyshower Laten Organiseren ook een lekkere Babyshower High Tea bestellen. Een jonge, zwangere vrouw mag eten voor twee, dus een lekkere cupcake, brownie of sandwich gaat er vast wel in!

Meer informatie staat op de website

Verras je jonge vriendin met een leuke en actieve babyshower van Babyshower Laten Organiseren. Jij hoeft nergens meer aan te denken, dat doe ik voor je. Ben je nou benieuwd hoe dat werkt, een babyshower laten organiseren? Dat lees je hier. En voor vragen mag je natuurlijk altijd contact met me opnemen. Vul onderstaand formulier in, en ik reageer zo snel mogelijk ↓

    Back to Top