HOE ORGANISEER IK EEN BABYSHOWER

Kan jij wel wat hulp gebruiken bij het organiseren van een babyshower? Komt dat even goed uit. Ik heb inmiddels heel wat ervaring en help je graag. Hieronder leg ik stap voor stap uit hoe een babyshower bij Babyshower Laten Organiseren in zijn werk gaat. Samen maken we er topdag van.

HEADERFOTO - hoe werkt het def

Om het makkelijk te maken heb ik drie pakketten voor je samengesteld waaruit je kunt kiezen. Deze pakketten vind je hier.

In deze totaalpakketten zit alles voor de perfecte babyshower, inclusief een uitgebreid stappenplan. Ik kom alles ruim op tijd bezorgen, en met behulp van het stappenplan weet jij precies hoe je de feestlocatie babyshowerproof maakt. Appeltje eitje dus. Staat jouw pakket er niet tussen? Laat me je wensen weten, dan denk ik graag mee.

Heb je een keuze gemaakt? Vul dan hier het offerteformulier in. Binnen 24 uur ontvang je een totaalprijs, inclusief de bezorgkosten. Zo weet je direct waar jullie aan toe zijn.

Akkoord met de offerte? Laat het dan zo snel mogelijk weten. Zodra je de offerte hebt bevestigd is de babyshower definitief en blokkeer ik deze datum met koeienletters voor jullie in de agenda.

De datum staat vast, de voorpret kan beginnen. Ik stuur je een mail met wat laatste vragen. Daarna maak ik een overzicht van de babyshower én mail ik je de factuur met de vraag deze uiterlijk 14 dagen voor de babyshower te voldoen.

Liever in termijnen betalen? Laat het even weten, dan kijken we wat er mogelijk is.

Dat was het! Alles is nu geregeld, dus ik kan aan de slag met de voorbereidingen. Ik ga er alles aan doen om er voor jullie een geslaagde babyshower van te maken. Tot snel!

STEL JE VRAAG HIER

binnen 24 uur krijg je een reactie

    Back to Top