Voeg jij nog iets leuks toe aan de babyshower?

Heb jij deze extra’s al gespot? Wie weet zit er nog iets leuks tussen (of iets heel praktisch!) wat jij zeker weten toe wilt voegen aan jouw babyshowerpakket. Zo ja, dan neem ik het gewoon mee op de dag van de babyshower. Laat het me gerust weten via de mail of vul het formulier onderaan deze pagina in.

Babyshower Photoprops *

Natuurlijk gaan jullie foto’s maken om deze mooie dag blijvend vast te leggen. Maak de foto’s extra leuk met deze 35 photoprops. Say Baby!

Prijs: €25,- per dag

Baby Kletsdoos

Een Kletsdoos vol met bijzondere vragen en grappige dilemma’s. Pak een kaartje van de stapel en let’s talk baby!

Prijs: €12,50 per stuk

De Opblaasbare Ooievaar

Hoe leuk is deze 3,5 meter hoge baby op de motor bij een ooievaar? Laat de hele buurt weten dat er bij jullie iets te vieren valt.

Prijs: €35,- per dag

Wensboom

Deze wensboom mag eigenlijk niet ontbreken , toch? Bij de boom zitten 15 roze en/of blauwe wenskaartjes. Liever persoonlijke wenskaartjes ? Dat kan! Mail voor de mogelijkheden.

Prijs: €15,- per dag

Raambaby *

Bij de babyshowerpakketten zit standaard één raambaby. Vindt jullie babyshower plaats op een grote locatie, of vind je deze leukerd veel te gezellig en wil je er nog een bij huren? Dan kan dat!

Prijs: €2,50 per dag

Lieve Baby Invulkaarten *

Een setje met leuke invulkaarten voor de gasten. Op de voorkant staan voorspellingen en achterop kan iedereen een leuk berichtje achterlaten voor de baby. Verkrijgbaar in het roze, blauw en mintgroen.

Prijs: €15,- per set

Extra statafel

In de meeste pakketten zitten twee statafels met hoes. Heb je daar niet genoeg aan? Huur er dan nog een (of meerdere) bij. De hoezen zijn verkrijgbaar in het roze én blauw.

Prijs: €12,50 per dag

STEL JE VRAAG HIER

binnen 24 uur krijg je een reactie

    Back to Top