Op zoek naar een origineel Babyshower of Geboorte cadeau?

Op zoek naar een origineel kado voor iemand die zwanger is of iemand die net moeder is geworden? Dan zit je hier helemaal goed. Heb je al een kijkje genomen in de webshop?

Ben je benieuwd wat je kunt geven aan je zwangere vriendin, zus, tante of dochter? Komt dat even goed uit. Hier zit je niet alleen goed voor hulp bij de organisatie van een babyshower, in de webshop vind je ook allerlei creatieve en originele kado’s waarmee je een zwangere vrouw of moeder echt blij maakt. Denk aan mooie posters en kaarten, een oppastegoedbon of de populaire kledingkastverdelers.

Check de webshop voor een origineel baby cadeau

Voor een origineel en creatief babyshower kado of geboorte kado voor een zwangere vrouw of een jonge moeder hoef je dus alleen maar even hier in de webshop te kijken. De babyshower en geboorte kado’s worden al vanaf 2,95 naar je woonadres verzonden. Wil je het pakketje graag  rechtstreeks naar de mama of papa in spe laten versturen? Dat kan natuurlijk ook. Geef het dan even aan tijdens het afrekenen bij de bestelnotities. Dan maak ik het in orde. Extra leuk: als je een kaart hebt uitgekozen kan er een persoonlijk berichtje op geschreven worden.

Heb je hulp nodig of heb je een vraag? Vul onderstaand formulier in en je wordt zo snel mogelijk terug gemaild of gebeld ↓

    Back to Top