Maak je babyshower compleet met de Babyshower Photoprops

  • Een leuke activiteit
  • 35 Baby Photoprops
  • Incl. Photobooth slinger

Wedden dat jullie tijdens de babyshower wel een paar (of heel veel!) foto’s zullen maken? Logisch, want deze bijzondere dag wil je natuurlijk vastleggen voor de mama-to-be. Maak de foto’s nog net even iets leuker, spontaner, gekker en vrolijker met behulp van deze 35 Babyshower Photoprops van BabyshowerLatenOrganiseren. Say Cheeseee.

Wat krijg je?

De Photoprops zijn te huur voor bij je babyshower. Maar wat krijg je? In een houten kist zitten maar liefst 35 photoprops. Van hoedjes, snorren, lippen, Boy en Girl banners en bloemenkransen tot grote zonnebrillen en spenen. Is het al bekend of het een jongen of meisje wordt? Dan wordt hie ruiteraard rekening mee gehouden.

Kies je voor een kant-en-klaar pakket, dan kun je de Photoprops er voor €25,- per dag bij huren. Maar ga jij zelf aan de slag met de babyshower, ook dan kun je deze leuke activiteit huren. Vul hieronder het contactformulier in en geef aan wanneer je de Photoprops wilt huren. Dan ontvang je binnen 24 uur bericht of de Babyshower Photoprops nog beschikbaar zijn en wanneer je ze kunt ophalen. Goed om te weten: ophalen is in Hillegom en de borg is €25,-. Die krijg je uiteraard bij het terugbrengen gewoon weer terug. Andere vragen? Vul ook dan onderstaand formulier in. Wie weet tot snel!

    Back to Top