Gasten babyshower

  • Wie nodig je uit?
  • Hoe verdeel je de kosten?
  • Hulp nodig?

Voor de babyshower kan ik vrijwel alles regelen: de versiering, de benodigdheden voor de spelletjes en allerlei lekkere hapjes (indien gewenst). Het enige dat jij hoeft te doen als organisator is bepalen wie er uitgenodigd worden voor de grote dag: wie zijn de gasten?

Toekomstige moeder centraal

Wie nodig je uit op een babyshower? Uiteraard staat de toekomstige moeder centraal. Het is dan ook de bedoeling dat de mensen waar zij om geeft aanwezig zullen zijn op de babyshower. Over het algemeen zijn de gasten alleen vrouwen die voor de babyshower uitgenodigd worden. Wie zijn er belangrijk voor je vriendin, dochter of zus? Als je geen idee hebt, is het een idee om te overleggen met de partner van de zwangere vrouw. Dan weet je zeker dat je niemand vergeet.

Welke gasten nodig je uit?

Behalve de beste vriendinnen van de zwangere vrouw, worden ook zussen, schoonzussen en natuurlijk de (schoon)moeder uitgenodigd. Sommigen kiezen ervoor om ook naaste collega’s en buurvrouwen uit te nodigen voor de babyshower. En vergeet de familie niet. Denk bijvoorbeeld aan nichtjes of tantes. Het maakt niet uit hoeveel gasten je vraagt voor de babyshower: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Alhoewel, 1 kleine kanttekening, het moet natuurlijk wel in huis passen en het moeten wel echt gasten zijn waar je de zwangere vrouw blij mee maakt. Over het algemeen sluiten er bij een babyshower zo’n 10 a 20 personen aan.

Kosten babyshower

Een groot feest, daar hangt vast en zeker een flink prijskaartje aan. Goed om te weten: over het algemeen worden de kosten van de babyshower gedeeld: alles gasten betalen mee aan de babyshower. Zo blijft het voor iedereen betaalbaar.

Heb je hulp nodig of heb je een vraag? Vul onderstaand formulier in en je wordt zo snel mogelijk teruggemaild ↓

    Back to Top