Corona Update

Speciaal Babyshower Bezorgpakket – va. €195,- voor 10 personen

Helaas. Corona houdt Nederland – wat zeg ik: de hele wereld – nog steeds in zijn greep. Daarom kan ik de komende tijd helaas geen babyshowers op locatie organiseren. Super balen natuurlijk. Maar omdat het aantal aanvragen toch toeneemt, heb ik voor deze gekke periode een speciaal bezorgpakket samengesteld. Ik kom onderstaand pakket op de dag van de babyshower bij je bezorgen en het enige dat jij hoeft te doen is alles klaarzetten en de feestlocatie gereed maken. Samen maken we er alsnog een topdag van!

Versiering
  • Mom-to-be sjerp
  • Slingers 5x
  • Ballonnen 15x
  • Statafels met hoezen 2x
  • Raambaby met ballon 1x
  • Cadeautje voor de mama-to-be
  • Babyshowerbedankje voor de gasten
Food & Drinks

Een Babyshowertaart met de naam van de toekomstige moeder, babykoekjes, chocolaatjes, boterkoek, brownies en petit fours… loopt het water je al in de mond? Verder ontbreken ook de hartige hapjes niet, namelijk worstenbroodjes, kaassoesjes en vers fruit. Ook aan het drinken is gedacht. Eetsmakelijk!

Buiktaart bestellen i.p.v. de gewone taart? Dat kan al va. €2,75 p.p. extra.

Activiteit

Drie opties, jij mag kiezen! Kies voor het spellenpakket, bestaande uit vijf leuke spellen. Ga voor de Babyshower kletsdoos én lieve baby invulkaarten of kies voor de Baby Photoprops om de foto’s op de dag van de babyshower nog nét even leuker te maken. Voor welke leuke activiteit kies jij?

NIEUWSGIERIG? HIER KRIJG JE EEN VOORPROEFJE

Natuurlijk kun je het het beste gewoon zelf ervaren...

PSST: VOEG JIJ NOG IETS EXTRA TOE AAN JE BABYSHOWER?

Deze leukerds kun je er voor een dag bij huren

De Opblaasbare Ooievaar

Hoe leuk is deze 3,5 meter hoge baby op de motor bij een ooievaar? Laat de hele buurt weten dat er bij jullie iets te vieren valt.

Prijs: 35,- p.d.

Babyshower Photoprops

Natuurlijk gaan jullie foto’s maken om deze mooie dag blijvend vast te leggen. Maak de foto’s extra leuk met deze 35 photoprops. Say Baby!

Prijs: 25,- p.d.

Limonadefontein

Vul ‘m met limonade, (alcoholvrije) champagne of gewoon met fruitwater. Ziet er extra leuk uit, toch?

Prijs: 12,50 p.d.

STEL JE VRAAG HIER

binnen 24 uur krijg je een reactie

    Back to Top