Belangrijke informatie

Wat leuk dat ik mag helpen bij de organisatie van de babyshower! Hier zet ik alle belangrijke informatie op een rij, zodat jullie dit nog een keer op jullie gemak kunnen nalezen. Heb je na het lezen van deze informatie toch nog vragen? Vul dan onderaan deze pagina het contactformulier in, dan probeer ik zo snel mogelijk te reageren.

Bezorging

Op de dag van de babyshower kom ik alles op de afgesproken tijd bezorgen. Vindt de babyshower plaats op het adres van de mama-to-be? Laat het dan even weten, dan bel ik voordat ik voor de deur sta nog even op om er zeker van te zijn dat zij al vertrokken is. Het moet natuurlijk wel een verrassing blijven. Nadat ik alles heb uitgeladen, vertrek ik weer.

Stappenplan

Het pakket staat voor je deur, en nu? Geen zorgen, bij elk pakket zit een duidelijk stappenplan. Hierop lees je hoe je de feestlocatie kunt voorbereiden. Natuurlijk hoef je je hier niet aan te houden, maar het geeft wel een beetje houvast.

De feestlocatie is klaar

Staat alles klaar? Dan is het tijd om de mama-to-be te gaan verrassen. Ik raad altijd aan om als eerst de champagne te ontpoppen en te proosten op een gezellige dag: een feestelijke start van de babyshower. Maar ook hier geldt: wat je doet bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Het wordt hoe dan ook een leuke dag!

Ophalen

Na afloop kom ik alles weer op de afgesproken tijd ophalen. En de vieze vaat, die mag je gewoon vies in een van de meegeleverde kratten doen (liever niet in de koelbox:). Ideaal, toch?

Betaling

Zodra de babyshower definitief bevestigd is, stuur ik de factuur met de vraag deze uiterlijk twee weken voordat de babyshower plaatsvindt te voldoen. Doe dit wel op tijd, want alleen als de betaling voldaan is, kan ik beginnen met de voorbereidingen. Wil je liever niet alles in 1x betalen? Geef het dan even aan, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Babyshower annuleren

Natuurlijk hoop ik het niet, maar er kan altijd iets gebeuren waardoor jullie de babyshower toch willen annuleren. Dat kan. Tot twee weken voorafgaand aan de babyshower is dit kosteloos. Willen jullie daarna de babyshower helemaal annuleren? Tot 5 dagen voor de babyshower kost dit 50% van het totaalbedrag, 3 dagen voor de babyshower kost dit 75% van het totaalbedrag. Daarna is dit helaas niet meer mogelijk, omdat alle voorbereidingen dan al gedaan zijn.

Aantal personen wijzigen

De offerte is rond, de babyshower gaat door. Wat nou als er toch nog iemand afzegt? Of wat nou als je toch nog iemand extra uit wilt nodigen? Geen probleem. Tot en met 7 dagen voor de babyshower kun je het aantal personen nog wijzigen. Wel goed om te weten: het minimum aantal personen is altijd 10.

    Back to Top