Babyshower bedankjes kopen

  • Bedank de gasten voor hun komst
  • Lekker en leuk
  • In het roze en/of blauw
  • Bezoek de webshop

Vier je binnenkort een babyshower, babyborrel of kraamfeest? Hoe leuk is het dan om je bezoek na afloop te verrassen met een klein babyshower of babyborrel bedankje?

Babyshowerbedankjes

Vier jij binnenkort een babyshower? Dan is het leuk om je gasten te bedanken voor hun komst met een leuk babyshowerbedankje. Een babyshowerbedankje is een klein bedankje dat je geeft aan je gasten om hen te bedanken voor hun komst. In de webshop vind je twee leuke varianten: de zakjes met snoephartjes en een Thank you sticker erop en de speciale bedankjestaart. Deze bedankjes taart voor een gender reveal feest, babyshower of babyborrel bestaat uit kartonnen taartpunten met daarin snoepjes. Geef aan dat het voor bedankjes is en er komt eenzelfde Thank you sticker op de taartpunten.

Babyborrelbedankjes of kraamfeestbedankjes

Een babyborrel is een feest dat gegeven wordt nadat de kleine is geboren. Het is dus eigenlijk een kraamfeest. Tijdens een babyborrel of kraamfeest nodig je gelijk al het kraambezoek uit om de kleine te komen bewonderen. Wil je de gasten van je babyborrel of kraamfeest bedanken voor hun komst? Dan kun je ook dit op een extra leuke manier doen door babyborrelbedankjes of kraamfeestbedankjes te kopen. Natuurlijk kun je kiezen voor zowel roze als blauw.

Heb je hulp nodig of heb je een vraag? Vul onderstaand contactformulier in en ik reageer binnen 24 uur ↓

    Back to Top