Zo organiseer jij een perfect babyfeest

  • Een babyshower wordt ook wel een babyfeest genoemd
  • Tips om er een topdag van te maken
  • Ga jij zelf aan de slag, of geef je de organisatie lekker uit handen?

Wil jij een vriendin, dochter, nicht of kennis verrassen door een babyfeest voor haar te organiseren? Lees dan verder om te kijken wat er allemaal nodig is voor een geslaagd babyfeest. Zie jij dat nou helemaal niet zitten? Kom je al tijd te kort en gaat het organiseren van een babyfeest veel te tijd en energie kosten, maar wil je wél je vriendin verrassen met een topdag? Geen zorgen, dan kun je ook gewoon de hele organisatie uit handen geven. Hier lees je meer.

Een babyshower wordt ook wel een babyfeest genoemd. Tijdens een babyfeest wordt een zwangere vrouw volledig verrast. Het huis wordt versierd met babyshowerversiering, er staan heerlijke High Tea hapjes klaar op tafel en – in de meeste gevallen – worden er babyshowerspelletjes gespeeld die uiteraard volledig in het teken staan van de zwangerschap.

Verrassingsbabyshower

Tijdens een babyfeest of babyshower staat de zwangere vrouw natuurlijk in het middelpunt. Het is de bedoeling dat zij niet weet dat jullie een babyfeest voor haar organiseren. Zorg ervoor dat zij naar de feestlocatie gelokt wordt met een smoes. De verrassing is uiteraard het grootst, wanneer zij niets van het babyfeest af weet. Natuurlijk zorgen jullie er voordat zij komt voor dat de feestlocatie helemaal versierd wordt in het roze en/of blauw. Kies voor gezellige babyshowerversiering. Hang ballonnen en slingers op en zorg voor leuke muziek. Benieuwd waar je dat koopt? Kijk eens hier in de webshop. Is alles versierd? Dan kan de zwangere vrouw komen!

Vrije indeling babyshower

Vervolgens is het volledig aan jullie hoe jullie de dag van het babyfeest inrichten. Zit de zwangere vrouw nog vroeg in haar zwangerschap en heeft zij nog genoeg energie om leuke babyshowerspelletjes te spelen? Dan is het leuk om babyshowerspelletjes te spelen die volledig in het teken staan van baby’s. Denk aan Draw it met babyonderwerpen of Op Wereldreis, waarbij jullie moeten raden hoe baby’s in andere landen heten. Er zijn diverse babyshowerspelletjes waar je uit kunt kiezen. Natuurlijk is het ook belangrijk dat er tijdens het babyfeest iets te eten en drinken op tafel staat. Veel vrouwen kiezen voor een High Tea wanneer zij een babyfeest of babyshower organiseren, maar het is uiteraard ook mogelijk om gewoon wat losse lekkere hapjes te kopen.

Tip voor het babyfeest of de babyshower

Een belangrijke tip: zorg ervoor dat het babyfeest of de babyshower niet te lang duurt. De mom-to-be wordt snel moe, dus drie uur is lang genoeg voor een gezellige dag. Besteed jij de organisatie van het babyfeest of de babyshower liever uit? Dat kan. Ik help je graag een handje met de organisatie. Kies voor een van de pakketten of kies voor een losse Babyshower High Tea. Dan kom ik op de dag van de babyshower alles bezorgen voor de perfecte dag. Hoe ideaal is dat? Alles is naar wens aan te passen, dus stuur gerust een bericht en vraag naar de mogelijkheden ↓

    Back to Top