tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Cadeaus baby

Op de dag van de babyshower staat de toekomstige moeder de hele middag in het zonnetje. Daar horen natuurlijk babyshower kado's bij.

Het is leuk als iedereen een (klein) baby kado meeneemt voor de toekomstige moeder, maar je kunt je vriendin, (schoon)zus of dochter extra verrassen met een creatief baby kado. Ben je zelf niet zo creatief? Neem dan een kijkje in onze webshop waar een rijk aanbod aan baby kado’s te vinden is. Kies voor een kado voor jongens of voor meisjes of voor een kado dat voor zowel jongens als meisjes te maken is.

Creatief baby kado

Natuurlijk is het leuk om rompertjes, speelgoed of kleertjes te geven. Maar is het niet veel leuker om echt een origineel baby kado te maken? Wij raden het mensen aan om allemaal een klein kado te kopen. De kleine kado’s kun je gebruiken om als beloning te geven aan de toekomstige moeder bij een gewonnen spelletje. Daarnaast kun je gezamenlijk bijvoorbeeld een Luiertaart kado geven. Het leukste is: hier kun je gewoon een kant-en-klaar pakket voor kopen. 

Kant-en-klaar babykado

Ben jij niet zo creatief? Dan kun je enkele kant-en-klare babykado’s bij BabyshowerLatenOrganiseren bestellen. Kies je voor één van onze babyshowerpakketten, dan krijg je het babykado op de dag van de babyshower meegeleverd. Indien gewenst kun je het babykado ophalen in Haarlem of laten verzenden. Kijk in onze webshop voor meer informatie over al onze babykado’s.

Prijzen baby kado's

Wil je een compleet overzicht van de producten die wij te koop aanbieden? Neem dan een kijkje in onze babyshower webshop waarin alle babykado’s staan omschreven. Ook zie je hier foto’s van de babykado’s die we te koop aanbieden. Leuk voor babyshower kado’s, maar ook voor geboortekado’s voor een babyborrel. Vragen? Mail ons gerust ↓

Neem direct contact met ons op
Verstuur dit formulier
Gender Reveal Party
Meer info Gender Reveal
Like ons:
Fotoalbum

Albumfoto 1Albumfoto 2Albumfoto 3Albumfoto 4Albumfoto 5Albumfoto 6Albumfoto 7Albumfoto 8Albumfoto 9

Bekijk alle foto's
Weekaanbieding

Van: €0,00
Voor: €0,00
Geldig tot 01-01-1970
Bezoek onze webwinkel