Bij een babyshower hoort een Baby Kado

  • Cadeautips voor bij een babyshower
  • Maak een verlofmand
  • Heb je al een kijkje genomen in de webshop?

Op de dag van de babyshower staat de toekomstige moeder de hele middag in het zonnetje. Daar horen natuurlijk babyshower cadeaus bij. Maar wat is eigenlijk gebruikelijk tijdens een babyshower?

Iedereen neemt een baby kado mee

Vaak neemt iedereen nog een kleinigheidje mee voor de toekomstige moeder en haar baby. Denk aan sokjes, een rompertje of een verwenpakket voor de mama in spe. Je bepaalt zelf hoe duur het cadeautje wordt. De kleine kado’s kun je bijvoorbeeld gebruiken om als beloning te geven aan de toekomstige moeder bij een gewonnen spelletje.

Klein budget? Kies dan voor de oppaskaart. Het kost je bijna niets en wedden dat je daar de toekomstige ouders heel blij mee maakt? Natuurlijk kun je ook zelf een kaart in elkaar knutselen. Zin in een creatief cadeau? Maak een luiertaart, knutsel een bos bloemen van rompers in elkaar of vouw je eigen sushi van baby sokjes. Niet zo creatief? Je kunt natuurlijk ook gewoon een kijkje nemen in de webshop. Wie weet staat er een leuk baby kado voor je tussen!

Kies voor een gezamenlijk baby kado

De tweede optie is om geld in te zamelen en gezamenlijk een (groter) baby kado te kopen. Als iedereen een paar euro geeft, kun je al snel een mooi cadeau kopen waar je de moeder in spe echt blij mee maakt. Denk aan een boxkleed, een verwenpakket voor de toekomstige mama of een cadeaubon zodat ze zelf een mooi baby kado kan uitzoeken.

Maak een kadomand voor tijdens het verlof

Natuurlijk kun je ook beide opties combineren. Laat iedereen een klein kadootje meenemen van een paar euro. Dit kan een kado voor de baby zijn, of voor de geen voor wie de babyshower is. Denk aan een tijdschrift, lekkere chocolaatjes, een bijtring, sokjes en noem het maar op. Nummer de cadeaus, geef er een leuke kaart bij en zeg dat de toekomstige moeder iedere week 1 a 2 baby cadeaus mag uitpakken. Zo maak je van het verlof een extra bijzondere periode.

Heb je geen idee wat voor baby kado je kunt kopen? Neem eens een kijkje in de webshop, wie weet zit er iets voor je tussen! Kies je voor één van onze babyshowerpakketten, dan krijg je het babykado op de dag van de babyshower natuurlijk gewoon meegeleverd en wordt het nog mooi ingepakt ook.

    Back to Top