tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Spelletjes babyshower huren

Teken zo goed mogelijk tijdens Draw it, denk diep na en herken de celebrity-moms en doe je uiterste best om een babyrompertje mooi te versieren tijdens de Wijze Levensles. Bij ons kun je kiezen uit verschillende spelletjespakketten.

Tijdens een babyshower worden over het algemeen allerlei spelletjes gespeeld. Uiteraard hebben de meeste spelletjes met baby’s te maken. Voor sommigen is het echter moeilijk inschatten welke spelletjes leuk zijn. Bovendien kost de voorbereiding erg veel tijd en ook geld. Daarom kun je bij ons in Haarlem verschillende spelletjespakketten huren voor een babyshower! Laat de spellen gemakkelijk verzenden of bezorgen!

Verschillende spelletjespakketten babyshower

Wat niet mag ontbreken tijdens een babyshower zijn de spelletjes! Bij ons kun je kiezen uit drie spelletjespakketten die je kunt huren. Pakket 1 bestaat uit tien verschillende spelletjes die je per post krijgt toegestuurd. Woon je niet in de omgeving van Haarlem? Dan versturen wij de benodigdheden voor 10 spelletjes naar jullie huisadres, zodat jullie geen bezorgkosten hoeven te betalen. Jullie hoeven niets meer te doen en kunnen zo beginnen!Deluxe spelletjespakketten babyshower
De spelletjes in pakket 2 zijn net iets uitgebreider. Je krijgt een digitaal Babyboek toegestuurd en mag uit het aanbod van 25 spelletjes 5 spelletjes kiezen, zoals de Luier-verrassing, Babyvoeding proeven en het Drukke moeders spel. Tijdens een babyshower worden over het algemeen 3 a 5 spelletjes gespeeld, dus jullie zullen je wel vermaken met dit uitgebreide pakket dat jullie bij ons kunnen huren. Willen jullie echt goed uitpakken tijdens de babyshower? Kies er dan voor om de spelletjesmand te huren, oftewel pakket 3. Vinden jullie het fijn om op de dag zelf pas te beslissen welke spelletjes jullie tijdens de babyshower wilen spelen? Of zijn jullie helemaal gek van spelletjes en kunnen jullie er geen genoeg van krijgen? Dan kun je de spelletjesmand huren met de benodigdheden voor 10 Deluxe spelletjes! Goed voor een hele dag vermaak.Waarom spelletjespakketten voor een babyshower huren?

Als je alle spullen voor de spelletjes zelf moet gaan regelen en aanschaffen ben je niet alleen veel tijd kwijt, maar ook veel geld. Daarom bieden wij een goedkoop alternatief: Kies voor een van de drie spelletjespakketten die wij hebben samengesteld. Je kunt al spelletjes spelen op de dag van de babyshower voor slecht 15.-. Vragen? Kijk rond op onze website of mail gerust!

Neem direct contact met ons op
Verstuur dit formulier
Gender Reveal Party
Meer info Gender Reveal
Like ons:
Fotoalbum

Albumfoto 1Albumfoto 2Albumfoto 3Albumfoto 4Albumfoto 5Albumfoto 6Albumfoto 7Albumfoto 8Albumfoto 9

Bekijk alle foto's
Weekaanbieding

Van: €0,00
Voor: €0,00
Geldig tot 01-01-1970
Bezoek onze webwinkel