tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Raamooievaar huren

Je ziet ze tegenwoordig steeds vaker: de raamooievaar. Een grote witte ooievaar die zo bij een woning naar binnen vliegt door het raam. De achterkant van de ooievaar hangt aan de buitenkant van het raam en binnen in huis komt de kop van de vogel tevoorschijn. Het ziet er erg leuk uit! Daarom kun je bij ons een raamooievaar huren voor maar €2,- per dag! Wil je de raamooievaar langer huren? Dan gelden er speciale prijzen.

Raamooievaar huren 

Iedereen mag toch weten dat er bij jullie thuis iets te vieren valt? Bij de geboorte van een kleine is het toch geweldig als de hele buurt weet dat er bij jullie een nieuw gezinslid is geboren? Dat kan met de raamooievaar. De raamooievaar is bovendien zeer gemakkelijk aan het raam te bevestigen door middel van zuignappen. Aan de buitenkant komt het lichaam van de ooievaar te hangen en binnen aan het raam kun je de kop vastzetten. Eventueel kun je met zwart tape nog zogenaamde krassen op het raam maken, zodat het echt lijkt alsof er net een raamooievaar een baby heeft bezorgd.

XXL Raamooievaar

Wij hebben een echte XXL raamooievaar van 1,70 meter breed om te huren! Deze raamooievaar is niet te missen. En dat voor maar €2,- per dag. 

Interesse? Kijk dan eens rond bij onze verhuurproducten. Heb je hulp nodig of heb je een vraag? Vul onderstaand formulier in en je wordt zo snel mogelijk teruggemaild ↓  

Neem direct contact met ons op
Verstuur dit formulier
Gender Reveal Party
Meer info Gender Reveal
Like ons:
Fotoalbum

Albumfoto 1Albumfoto 2Albumfoto 3Albumfoto 4Albumfoto 5Albumfoto 6Albumfoto 7Albumfoto 8Albumfoto 9

Bekijk alle foto's
Weekaanbieding

Van: €0,00
Voor: €0,00
Geldig tot 01-01-1970
Bezoek onze webwinkel