tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Pakket 6

Pakket 6: Babyshower Deluxe

Prijs €25 p.p. (min. 10 personen)

Plop de champagne: het is tijd voor een feestje!

Ga jij all the way? Verdient jouw vriendin, dochter, nichtje, buurmeisje of collega een perfecte babyshower en mogen spellen en een high tea deze dag niet ontbreken? Kies dan voor dit super-de-luxe-completer-kan-niet pakket. Oké, niet overdrijven: maar bij dit pakket zit alles om er een topdag van te maken. Het huis wordt versierd in het roze en/of blauw en de tafel wordt gedekt met een heerlijke High Tea. Een luxe taart, mét naam van de toekomstige moeder, ontbreekt niet. En maak je borst maar nat, want in de spellenmand zitten ook nog eens vijf spellen om deze middag te spelen.

Bij een feest hoort champagne. Daarom staat de champagne klaar om te proosten op de toekomstige mama en haar baby. Alcoholvrij uiteraard. Daarna is het tijd voor de heerlijke High Tea die bestaat uit allerlei zoete en hartige hapjes. Van brownies, kokosmakronen en cupcakes tot kaassoesjes, worstenbroodjes en vers fruit. Dorst gekregen? Op tafel staan kannen gefruit water en – hoe kan het ook anders bij een High Tea – een goed gevulde theedoos. Tussendoor staan er vijf leuke spellen klaar, inclusief duidelijke uitleg. Gegarandeerd een geslaagde middag dus!

Hoe gaat het in zijn werk?
Op de dag van de babyshower kom ik ongeveer 1 a 1,5 uur van tevoren langs om de tafel mooi te dekken. Hebben jullie geen lange eettafel? Geen probleem, dan neem ik gewoon een buffettafel mee. Zodra de tafel gedekt is en de hapjes klaarstaan, ga ik er weer vandoor zodat jullie de toekomstige moeder kunnen verrassen. Uitgegeten? Dan mogen jullie lekker languit op de bank en met de beentjes omhoog. Na afloop kom ik alles namelijk gewoon weer opruimen en meenemen. Is me dat even lekker!

<< Terug

Neem direct contact met ons op
Verstuur dit formulier
Gender Reveal Party
Meer info Gender Reveal
Like ons:
Fotoalbum

Albumfoto 1Albumfoto 2Albumfoto 3Albumfoto 4Albumfoto 5Albumfoto 6Albumfoto 7Albumfoto 8Albumfoto 9

Bekijk alle foto's
Weekaanbieding

Van: €0,00
Voor: €0,00
Geldig tot 01-01-1970
Bezoek onze webwinkel