tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Pakket 4

Pakket 4: Babyshower Basic

Prijs €13,50- p.p. (min. 10 personen)

Wil jij iemand verrassen met een leuke babyshower? In het Basic pakket zit alles om er een gezellige middag van te maken. Om te beginnen wordt de feestlocatie mooi versierd in het roze en/of blauw met slingers, ballonnen, statafels met gekleurde hoezen en natuurlijk onze eyecatcher: de vrolijke raambaby. Ook staat de champagne klaar om te proosten op de toekomstige moeder. Geen zorgen… die is natuurlijk hartstikke alcoholvrij!

Mogen spellen op jullie babyshower niet ontbreken? Komt dat even goed uit. Bij het Basic pakket zit een complete spelletjesmand met daarin vijf leuke spellen: test bijvoorbeeld jullie kennis tijdens het Feit of Fabel Baby spel en ontdek wie er het beste is in uitbeelden tijdens het populair Baby Hints. Dat wordt gegarandeerd lachen! Op een lege maag kan je niet uitblinken tijdens de spellen. Dat snappen wij ook. Daarom staat er voor iedereen een lekkere cupcake klaar. Willen jullie liever een taart toevoegen, met daarop de naam van de toekomstige mama? Dat kan natuurlijk ook en is al mogelijk vanaf €1,50 p.p. extra. 

Hoe gaat het in zijn werk? 
Op de dag van de babyshower kom ik ongeveer 1 uur van tevoren langs om alles voor te bereiden. Zodra alles klaarstaat ga ik er weer vandoor zodat jullie de toekomstige moeder kunnen verrassen. Zit het er weer op? Dan mogen jullie lekker op de bank ploffen terwijl ik alles weer opruim. Ideaal, toch? 
 

<< Terug

Neem direct contact met ons op
Verstuur dit formulier
Gender Reveal Party
Meer info Gender Reveal
Like ons:
Fotoalbum

Albumfoto 1Albumfoto 2Albumfoto 3Albumfoto 4Albumfoto 5Albumfoto 6Albumfoto 7Albumfoto 8Albumfoto 9

Bekijk alle foto's
Weekaanbieding

Babyshowercadeaus

Badjas Haai Roze
Van: €17,50
Voor: €12,50
Geldig tot 30-08-2020
Bezoek onze webwinkel