tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Pakket 3

High Tea

Brownies, kokosmakronen, babychocolaatjes, een verrukkelijk stukje taart, worstenbroodjes, vers fruit... loopt het water je al in de mond? Kies voor een mini high tea of ga all the way en boek de luxe variant. Een tafel vol lekkers. Dat wordt genieten!

Optie 1: Sweet Mini Table

Prijs €14,50 p.p. (min. 10 personen)

De tafel wordt gedekt met allerlei zoete lekkernijen. Voor iedereen staan er in totaal 8 lekkere hapjes klaar. En natuurlijk wordt de tafel mooi gedekt in het roze of blauw. Ook gefruit water en een goedgevulde theedoos ontbreken niet. Genoeg voor een gezellige Babyborrel, een Kraamfeest of een Babyshower!

Optie 2: High Tea Luxe

Prijs €19,50- p.p. (min. 10 personen)

Ga jij all the way en wil je dat het de gasten van de babyshower én de toekomstige moeder aan niks ontbreekt qua eten en drinken? Kies dan voor deze super-deluxe-high-tea. Wij zorgen ervoor dat de tafel mooi gedekt wordt en de lekkere hapjes klaarstaan, zodat jullie er alleen nog maar een gezellige middag van hoeven te maken! Dit is een totaalpakket, bestaande uit allerlei zoete én hartige hapjes + een overheerlijke babyshowertaart mét naam van de mama-to-be. Hoe leuk is dat?

Dat wordt smullen!
Natuurlijk wordt de tafel mooi gedekt in het roze en/of blauw en thee + gefruit water ontbreken niet. Wat er op tafel komt te staan? O.a. brownies, chocolaatjes, een heerlijke taart, worstenbroodjes, vers fruit, hartige pasteitjes... loopt het water je al in de mond?

<< Terug

Neem direct contact met ons op
Verstuur dit formulier
Gender Reveal Party
Meer info Gender Reveal
Like ons:
Fotoalbum

Albumfoto 1Albumfoto 2Albumfoto 3Albumfoto 4Albumfoto 5Albumfoto 6Albumfoto 7Albumfoto 8Albumfoto 9

Bekijk alle foto's
Weekaanbieding

Babyshowercadeaus

Badjas Haai Roze
Van: €17,50
Voor: €12,50
Geldig tot 30-08-2020
Bezoek onze webwinkel