Goedkope babyshower

  • Overgewaaid uit Amerika
  • Hoe houd je het goedkoop?
  • Heb je het Basic pakket van Babyshower Laten Organiseren al gespot?

Het concept van de babyshower is overgewaaid uit Amerika. En onze buren in het westen hebben er een handje van om alles groots aan te pakken. Dat mag uiteraard iets kosten! Maar geen zorgen: je kunt een babyshower zo duur of zo goedkoop maken als je zelf wilt.

Wil jij de kosten beperkt houden en een leuke, goedkope babyshower organiseren voor een zwangere vriendin, dochter of zus? Dat kan. Je kunt ervoor kiezen om een van de Babyshower Laten Organiseren pakketten te huren voor een vaste prijs per persoon, maar je kunt ook zelf aan de slag gaan om de dag tot een succes te maken!

Goedkoop alternatief

Een babyshower kan veel geld kosten, maar het kan ook goedkoop! Het belangrijkste is dat de toekomstige moeder verrast wordt en een leuke dag heeft. Als jullie ervoor zorgen dat het huis versierd wordt met babyshowerversiering en er lekkere hapjes klaarstaan, dan is de zwangere vrouw natuurlijk al blij verrast! Nodig al haar beste vriendinnen en vrouwelijke familieleden uit en de dag kan niet meer stuk. Natuurlijk hoef jij als organisator de kosten van de babyshower niet zelf op je te nemen: zorg dat de kosten verdeeld worden onder de gasten, zodat het voor iedereen een leuke en goedkope babyshower blijft.

Basic Babyshowerpakket Babyshower Laten Organiseren

Geef jij de organisatie liever voor een klein bedrag uit handen? Dat kan! Als je voor het Basic pakket kiest van Babyshower Laten Organiseren, ben je voor 13,50 p.p. (excl. bezorgkosten, minimaal 10 personen) klaar. Goedkoop toch? Jullie krijgen slingers, ballonnen, lekkere cupcakes met wat te drinken en allerlei leuke spelletjes op de dag van de babyshower thuisbezorgd. En dat voor maar 13,50 euro per persoon! Met dit pakket kun je de locatie van de babyshower leuk versieren met babyshowerversiering, iedereen heeft iets te eten en te drinken en jullie kunnen de hele middag voor vermaak zorgen dankzij de spelletjes die bij het basispakket zijn inbegrepen. Voeg jij toch graag een High Tea toe, kies dan voor het Luxe pakket. Natuurlijk kun je ook voor de losse Babyshower High Tea kiezen, vanaf 19,50 p.p.

Heb je hulp nodig of heb je een vraag? Vul onderstaand formulier in en je wordt zo snel mogelijk teruggemaild ↓

    Back to Top