tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

>> Gezonde variant van de High Tea
>> Inclusief 7 lekkere én gezonde hapjes
>> Volledig aangekleed in het roze en/of blauw

Je kent ze wel: die prachtige babyshower taarten en heerlijke cupcakes die meestal wel op de babyshower te vinden zijn. Hartstikke lekker en mooi natuurlijk, maar erg gezond is het niet. Nu vinden wij dat je best een beetje mag zondigen tijdens een feestje, maar voor de geen die liever op de gezonde tour blijft hebben we nu ook een alternatief: de gezonde of healthy Mini High Tea!

Gezonde High Tea Babyshower

De appelflapjes worden ingeruild voor een ‘appelgebakje’ in een glas en in plaats van suiker wordt er voor de chocolat-treat met avocado gewerkt. Havermout, speltmeel, yoghurt, lekker fruit en groenten vormen de basis voor deze gezonde of Healthy High Tea. De Healthy Mini High Tea bestaat uit zeven lekkere hapjes die een stukje gezonder zijn dan de gewone Mini High Tea die we aanbieden.

Lekkere en gezonde High Tea

Vandaag de dag staat een gezonde levensstijl bij veel mensen hoog op de agenda. En dat is niet altijd makkelijk. De zoete lekkernijen vliegen je om de oren bij verjaardagen, babyshowers en andere feesten. Toen er voor de derde keer een vraag kwam of we ook wat gezonde snacks aan konden bieden, hebben we besloten de gezonde High Tea in het aanbod aan High Teas op te nemen. Een gezonde variant van de Mini High Tea, bestaande uit zeven lekkere én gezondere hapjes.

Wat zit er bij de gezonde High Tea?

Yoghurtsnacks met groenten, gevulde komkommer slices en scones met rozijnen. Dat zijn enkele hapjes die je kunt verwachten wanneer je de gezonde Healthy High Tea boekt voor een babyshower. Ook de limonadefontein maakt plaats voor kannen met gefruit water en natuurlijk is er thee. Er staat slechts één chocolaatje op tafel om te zondigen: een lekker toetje.


Interesse in de gezonde babyshower High Tea?

Hebben jullie interesse in de gezonde High Tea voor de babyshower, of de Healthy Mini High Tea zoals wij het noemen? Kijk dan bij ons aanbod aan High Teas voor babyshowers en kraamfeesten bij optie 4. Natuurlijk mag je ook altijd contact met ons opnemen om te vragen naar de mogelijkheden. De prijs voor de Healthy Mini High Tea is €16,50 per persoon met een minimum van tien personen. Prijs op maat ontvangen? Mail dan wanneer de babyshower plaats zal vinden, waar dit zal zijn en met hoeveel personen jullie verwachten te zijn, dan krijg je binnen 24 uur een totaalprijs. Wie weet tot snel!

Heb je hulp nodig of heb je een vraag? Vul onderstaand formulier in en je wordt zo snel mogelijk teruggemaild ↓  

Neem direct contact met ons op
Verstuur dit formulier
Gender Reveal Party
Meer info Gender Reveal
Like ons:
Fotoalbum

Albumfoto 1Albumfoto 2Albumfoto 3Albumfoto 4Albumfoto 5Albumfoto 6Albumfoto 7Albumfoto 8Albumfoto 9

Bekijk alle foto's
Weekaanbieding

Van: €0,00
Voor: €0,00
Geldig tot 01-01-1970
Bezoek onze webwinkel