Gender Reveal feest

De Gender Reveal party. Je hebt er vast wel eens van gehoord, want dit feest wordt steeds vaker gevierd in Nederland. Maar wat is een Gender Reveal party eigenlijk? Tijdens een gender reveal feest wordt, zoals de naam al doet vermoeden, het geslacht van de baby die op komst is aan het bezoek verklapt. En dit gaat meestal op een speciale manier!

Kiezen jullie er ook voor om op voorhand het geslacht van de kleine te weten? Dan is het tijd voor de Gender Reveal party. Dit feest is afkomstig uit Amerika en is overgewaaid naar Nederland. Want net zoals je partner en jij, zijn ook je vrienden en familie natuurlijk hartstikke nieuwsgierig. Daarom is het rond de 20e week van de zwangerschap tijd voor een Gender Reveal feest.

Huis versieren in roze en blauw

Maar wat moet je tijdens een Gender Reveal feest allemaal doen? Allereerst wordt het huis helemaal in het roze én blauw versierd. Kies voor slingers, ballonnen, banners, tafelkleden, raambaby’s en noem het maar op. Neem hier een kijkje in de webshop om inspiratie op te doen. Natuurlijk bepaal je zelf hoe groot je uitpakt. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Het belangrijkste moment van de Gender Reveal party

Het belangrijkste item van een Gender Reveal feest is natuurlijk hét moment. Hoe maken jullie bekend of het een jongen of meisje wordt? Er zijn meerdere manieren. Hier doe je inspiratie op!
Steeds meer mensen in Nederland vieren een Gender Reveal feest. Natuurlijk kun je ook gewoon tijdens een verjaardag, babyshower of andere feestelijke gelegenheid de gender reveal cupcakes of gender reveal taart aan je gasten geven. Het blijft een speciale gelegenheid!

Heb je hulp nodig of heb je een vraag? Vul onderstaand formulier in en ik reageer zo snel mogelijk ↓

    Back to Top