Hoe organiseer ik een babyshower voor een vriendin?

  • Tips voor de perfecte babyshower
  • Versiering en spelletjes
  • Zo organiseer jij zelf een leuke dag

Is je vriendin zwanger? Dan is het een leuk idee om haar te verrassen met een babyshower. Nodig al haar vriendinnen, haar moeder en schoonmoeder en haar eventuele zussen en schoonzussen uit en zorg samen voor een gezellige dag vol spelletjes, lekker eten en versiering. Het wordt gegarandeerd een leuke dag, een dag die je zwangere vriendin niet snel zal vergeten!

Iedereen wil graag verrast worden

In Nederland worden steeds meer toekomstige moeders verrast door een vriendin of familielid met een babyshower. Hoewel het idee van een babyshower eigenlijk afkomstig is uit Noord-Amerika, vinden natuurlijk alle vrouwen het leuk om verrast te worden door haar vriendinnen en familie! Daarom organiseren ook steeds meer vrouwen in Nederland een babyshower voor hun vriendin.

Verrassingsbabyshower

De zwangere vriendin weet niets van de babyshower. Zij wordt door middel van een smoes naar de locatie gelokt. Uiteraard is de locatie van de babyshower helemaal versierd in het roze en/of blauw. Vaak wordt een babyshower gewoon bij de toekomstige moeder thuis georganiseerd en wordt zij in de middag haar huis uit gelokt, zodat de vriendinnen en familie het huis kunnen versieren, het lekkere eten klaar kunnen zetten en de spelletjes voor kunnen bereiden.

Het feest kan beginnen

Tijdens een babyshower zorgen de vriendinnen ervoor dat er allerlei lekkere hapjes op tafel staan. Ook wordt er gezorgd voor spelletjes die natuurlijk te maken hebben met baby’s. Heb je nou een beetje hulp nodig? Kijk dan eens rond op deze website. Geef de organisatie volledig uit handen (hoe heerlijk is dat?) of ga zelf in de slag en bezoek de webshop. Vragen? Vul onderstaand contactformulier in en ik reageer zo snel mogelijk ↓

    Back to Top