Babyshower regelen

Een babyshower wordt over het algemeen georganiseerd door een (schoon)moeder, (schoon)zus of vriendin van de toekomstige moeder. Hulp nodig? Komt dat even goed uit. Dan ben je hier namelijk helemaal goed. Ik geef je tips en help je bij de organisatie. Samen zorgen we ervoor dat het een topdag wordt.

Wil jij een babyshower regelen voor iemand die zwanger is? Daar komt vaak meer bij kijken dan je denkt. Heb je bijvoorbeeld al nagedacht over de spelletjes die gespeeld gaan worden, de lekkere hapjes die gekocht moeten worden en een overig programma om de toekomstige moeder de dag van haar leven te bezorgen? Helemaal geen zin in dat gedoe? Geen tijd of geef je het werk gewoon liever uit handen? Dan help ik je graag!

Geef het regelwerk uit handen

Een babyshower regelen is nog best lastig. Je moet over veel zaken nadenken. Aan jou de taak om de uitnodigingen te versturen, de hapjes te regelen en een leuk dagprogramma uit te denken. Zie je nu al op tegen alle voorbereidingen? Dan kan je natuurlijk ook voor de makkelijke uitweg kiezen: kies voor een kant-en-klaar babyshower pakket. Van basic tot super-deluxe. Als je voor BSLO kiest, krijg je alles op de dag van de babyshower bij je thuis bezorgd. Jij hoeft niets meer te regelen, lekker toch? Natuurlijk kun je ook gewoon even een kijkje nemen in de webshop waar je van alles vindt om er een leuke dag van te maken.

Heb je vragen? Vul onderstaand formulier in en ik reageer binnen 24 uur ↓

    Back to Top