Babyshower locatie

  • Maak het jezelf niet te lastig
  • Bedenk wat de mom-to-be graag zou willen
  • Thuis of op locatie?

Wil jij binnenkort een babyshower organiseren voor je dochter, vriendin, (schoon)zus of collega, maar heb je geen idee waar je de babyshower moet vieren? Maak het jezelf niet te moeilijk!
Over het algemeen wordt de babyshower namelijk gewoon bij de mom-to-be thuis gevierd. Natuurlijk kun je een locatie afhuren om haar te verrassen, je kunt het namelijk zo gek maken als je zelf wilt. Maar is dat wel nodig? Is het voor de mom-to-be niet veel leuker en fijner om in haar eigen woning te zijn? Over de locatie hoef je daarom niet lang na te denken.

Benodigdheden babyshower

Voor een babyshower is niet veel nodig: leuke vriendinnen en familieleden van de zwangere vrouw, lekker eten en spelletjes die in het teken staan van de zwangerschap. Daar hoef je uiteraard geen locatie voor af te huren. Bespaar geld en versier een van de woningen van de gasten. Uiteraard kun je ook met de partner van de zwangere vrouw afspreken dat de babyshower bij hun thuis zal plaatsvinden. Voor een zwangere vrouw is het fijn om thuis te zijn, zodat ze alles bij de hand heeft. Zorg er dan echter wel voor, dat zij zelf niets hoeft te doen!

Locatie huis mom-to-be

Kies je als locatie voor het huis van de mom-to-be? Zorg er dan voor dat de mom-to-be een uur a anderhalf uur voor de babyshower wordt weggelokt. Regel bijvoorbeeld haar moeder, man of een vriendin die haar meeneemt voor een drankje of een boodschap. Versier ondertussen snel het huis. Hulp nodig? Vraag dan gewoon of de gasten iets eerder willen komen. Staat alles klaar? Dan kan je vriendin of zus weer naar huis komen waar het feest kan beginnen.

Andere locatie babyshower

Wil je toch liever dat de babyshower op een andere locatie plaatsvindt? Dan kan het ook bij een van de gasten thuis. Ben je bang dat de feestlocatie te klein is voor de gasten van de babyshower? Dan kun je in de zomer en in de winter de tuindeuren opengooien. Regel een partytent, heaters en wat statafels en je hebt een stuk meer ruimte! Kortom: de perfecte locatie voor een babyshower hoeft niet veel te kosten.

Organisatie babyshower

Heb jij geen zin om de babyshower zelf te regelen? Geef jij de organisatie van de babyshower liever uit handen? Of ben je alleen op zoek naar versiering en spelletjes om de dag van de babyshower te vullen? Kijk dan eens rond op deze website. Hier vind je alles voor het organiseren van een babyshower. Ik kan de babyshower voor je regelen, maar je kunt ook van alles los kopen om de dag tot een succes te maken. En neem bij vragen gerust contact met me op ↓

    Back to Top