Babyshower op Kantoor

vanaf €175,-

Verwacht jouw favoriete collega binnenkort een baby? Gaat er iemand met zwangerschapsverlof of kan iemand uit je team niet wachten tot hij vader wordt? Dan is het tijd voor een feestje! De cupcakes (helemaal in babythema of course) komen op tafel en de champagne (hartstikke alcoholvrij) staat klaar om ontpopt te worden. Natuurlijk wordt de kantine of het kantoor omgetoverd tot feestlocatie. Het is tijd om iemand in het zonnetje te zetten!

Versiering

De kantine wordt versierd met statafels met gekleurde hoezen, slingers, raambaby’s en natuurlijk ballonnen. De tafel wordt gedekt. Er is champagne, een lekkere cupcake én er liggen wenskaartjes klaar waarop alle collega’s een leuke boodschap achter kunnen laten voor de toekomstige vader of moeder. Is me dat even een leuke herinnering! Natuurlijk gaat er niemand met lege handen naar huis, incl. jullie collega. Voor hem of haar ligt er een cadeau klaar t.w.v. €60,-.

Food & Drinks

De champagne staat klaar om ontpopt te worden en voor iedereen is er een lekkere roze of blauwe cupcake. De servetten liggen klaar, dus eetsmakelijk!

Zie jij liever een prachtige babyshowertaart op tafel of ben jij helemaal fan van de populaire buiktaart? Geen probleem! Dat is al mogelijk vanaf €1,50 p.p. extra. Proost op jullie collega!

NIEUWSGIERIG? HIER KRIJG JE EEN VOORPROEFJE

Welke collega wil jij verrassen?

PSST: VOEG JIJ NOG IETS EXTRA TOE AAN JE BABYSHOWER?

Deze leukerds kun je er voor een dag bij huren

De Opblaasbare Ooievaar

Hoe leuk is deze 3,5 meter hoge baby op de motor bij een ooievaar? Laat de hele buurt weten dat er bij jullie iets te vieren valt.

Prijs: €35,- p.d.

Babyshower Photoprops

Natuurlijk gaan jullie foto’s maken om deze mooie dag blijvend vast te leggen. Maak de foto’s extra leuk met deze 35 photoprops. Say Baby!

Prijs: €25,- p.d.

Baby Kletsdoos

Een Kletsdoos vol met bijzondere vragen en grappige dilemma’s. Pak een kaartje van de stapel en let’s talk baby!

Prijs: €12,50

STEL JE VRAAG HIER

binnen 24 uur krijg je een reactie

    Back to Top