tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Babyshower algemeen

De babyshower is hot in Nederland. Steeds meer zwangere vrouwen worden verrast met een babyshower, een gebruik dat in Noord-Amerika in ontstaan. Hulp nodig? Kijk dan rond op onze website! 

Tijdens een babyshower komen er allerlei belangrijke mensen voor de zwangere vrouw bij elkaar. In principe is de babyshower alleen bedoeld voor vrouwen, zoals vriendinnen, collega’s, nichtjes, tantes en de moeder en schoonmoeder van de zwangere vrouw.

Versiering & lekker eten

Terwijl de zwangere vrouw wordt weggelokt uit haar huis op de dag van de babyshower, zorgen vriendinnen ervoor dat de woning versierd wordt met roze en/of blauwe slingers en ballonnen. Ook wordt er vaak voor allerlei lekker eten gezorgd. Het is leuk om te zorgen voor versierde cupcakes, lekkere sandwiches en roze of blauwe lekkernijen.

Iedereen verdient een babyshower
Vroeger werd de babyshower in Noord-Amerika georganiseerd voor vrouwen die niet veel geld te besteden hadden. Daarom werd er een babyshower voor de zwangere vrouw georganiseerd, zodat iedereen leuke cadeaus kon kopen om de toekomstige moeder financieel een handje te helpen. Tegenwoordig hoort iedere zwangere vrouw een babyshower te krijgen toch? Iedereen vindt het leuk om verrast te worden, leuke cadeaus te krijgen en al haar vriendinnen en familie bij elkaar te zien. Een speciale en unieke dag!

Cadeaus babyshower

Bij een babyshower horen natuurlijk ook cadeaus. De toekomstige moeder wordt erg verwend. Iedereen neemt kleine cadeaus mee, zoals kleertjes, speelgoed of andere benodigdheden. Ook grote cadeaus, zoals een Luiertaart of Luierwieg, zijn populair. Tot slot worden er spelletjes gespeeld die te maken hebben met baby’s.

Bij BabyshowerLatenOrganiseren kun je een kant-en-klare Babyshower laten organiseren. Kijk bij de pakketten voor een overzicht van onze samenstellingen. Wil je een Babyshower-pakket bestellen? Dan kan ook. Je kunt ook van alles los kopen en huren. 

Heb je hulp nodig of heb je een vraag? Vul onderstaand formulier in en je wordt zo snel mogelijk teruggemaild ↓

Neem direct contact met ons op
Verstuur dit formulier
Gender Reveal Party
Meer info Gender Reveal
Like ons:
Fotoalbum

Albumfoto 1Albumfoto 2Albumfoto 3Albumfoto 4Albumfoto 5Albumfoto 6Albumfoto 7Albumfoto 8Albumfoto 9

Bekijk alle foto's
Weekaanbieding

Van: €0,00
Voor: €0,00
Geldig tot 01-01-1970
Bezoek onze webwinkel