Het is tijd voor een babyshower

  • Wat is een babyshower?
  • Waar komt het idee vandaan?
  • Hoe pak je de organisatie aan?

De babyshower is hot in Nederland. Steeds meer zwangere vrouwen worden verrast met een babyshower, een gebruik dat in Noord-Amerika in ontstaan. Hulp nodig? Kijk dan rond op de website! Ik help je met de hele organisatie. Lekker, toch?

Tijdens een babyshower komen er allerlei belangrijke mensen voor de zwangere vrouw bij elkaar. In principe is de babyshower alleen bedoeld voor vrouwen, zoals vriendinnen, collega’s, nichtjes, tantes en de moeder en schoonmoeder van de zwangere vrouw. Maar hee, jij bepaalt het natuurlijk gewoon helemaal zelf. Wil je ook mannen uitnodigen? Lekker doen!

Versiering & lekker eten

Terwijl de zwangere vrouw wordt weggelokt uit haar huis op de dag van de babyshower, zorgen vriendinnen ervoor dat de woning versierd wordt met roze en/of blauwe slingers en ballonnen. Ook wordt er vaak voor allerlei lekker eten gezorgd. Het is leuk om te zorgen voor versierde cupcakes, lekkere sandwiches en roze of blauwe lekkernijen. P.s. Hier vind je een kant-en-klare Babyshower High Tea. 

Iedereen verdient een babyshower

Vroeger werd de babyshower in Noord-Amerika georganiseerd voor vrouwen die niet veel geld te besteden hadden. Daarom werd er een babyshower voor de zwangere vrouw georganiseerd, zodat iedereen leuke cadeaus kon kopen om de toekomstige moeder financieel een handje te helpen. Tegenwoordig hoort iedere zwangere vrouw een babyshower te krijgen toch? Iedereen vindt het leuk om verrast te worden, leuke cadeaus te krijgen en al haar vriendinnen en familie bij elkaar te zien. Een speciale en unieke dag!

Cadeaus babyshower

Bij een babyshower horen natuurlijk ook cadeaus. De toekomstige moeder wordt erg verwend. Iedereen neemt kleine cadeaus mee, zoals kleertjes, speelgoed of andere benodigdheden. Ook grote cadeaus, zoals een luiertaart of luierwieg, zijn populair. Tot slot worden er spelletjes gespeeld die te maken hebben met baby’s.

Bij Babyshower Laten Organiseren kun je een kant-en-klare Babyshower laten organiseren. Kijk bij de pakketten voor een overzicht. Heb je hulp nodig of heb je een vraag? Vul onderstaand formulier in en je wordt zo snel mogelijk teruggemaild ↓

    Back to Top