Yeahhh, aanbieding!

  • Grote groep = aanbieding
  • Uitbesteden of zelf aan de slag?
  • Check de pakketten

In Amerika wordt het vieren van een babyshower altijd groots aangepakt. De kosten liegen er dan ook niet om. Ook steeds meer mensen in Nederland organiseren graag een babyshower voor iemand die zwanger is. Helaas blijkt het regelen van een babyshower vaak duurder dan gedacht. Daarom heb ik gekozen voor kant-en-klare pakketten voor een vaste prijs per persoon. Hier komen alleen nog bezorgkosten bij. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Zijn jullie nou met meer dan 15 personen? Dan is er zelfs een speciale aanbieding. Hier lees je meer.

Heb je de Babyshower pakketten al gespot?

Je hebt ze vast al gespot: de kant-en-klare pakketten van Babyshower Laten Organiseren. Kies voor Basic, Medium of Luxe en op de dag van de babyshower kom ik de feestlocatie helemaal gereed maken voor een topdag. Is me dat even lekker. Jij kan met de beentjes omhoog en ik zorg ervoor dat alles klaarstaat om de toekomstige mama te verrassen. Jij bepaalt of je voor basic gaat met versiering, spelletjes en een lekkere cupcake + champagne (alcoholvrij of course) of all the way met een complete spelletjesbox erbij. Hier zie je precies wat de pakketten inhouden en voor welke prijs ik binnenkort bij jou op de stoep sta om de babyshower voor te bereiden.

Aanbieding prijs babyshower

De prijzen staan vast en zijn exclusief bezorgkosten. Maar geen zorgen, die probeer ik zo laag mogelijk te houden. Stuur even een berichtje en ik reken zo snel mogelijk uit wat de babyshower jullie gaat kosten. De prijs wordt alleen hoger als je iets aan de babyshower wilt toevoegen, zoals een extra statafel of buffettafel, de babyshower kletsdoos, photoprops of toch de 3,5 meter opblaasbare baby op de motor. Maar, goed nieuws, de babyshower kan ook goedkoper. Voor grote(re) groepen geldt namelijk een aanbieding. Het minimum aantal personen voor de pakketten is 10 personen. Zijn jullie nou met 15+ personen? Dan doe ik altijd iets met de prijs. De ene keer zijn de bezorgkosten gratis, de andere keer is de mama-to-be gratis en soms krijgen jullie er bijvoorbeeld gratis een leuk extraatje bij zoals de Lieve Baby invulkaarten.

Uitbesteden of niet?

Misschien denk je: dan kan ik zelf toch veel goedkoper? Lekker doen dan! Het is namelijk hartstikke leuk om zelf aan de slag te gaan. Maar, 1 tip, vergis je niet: het regelen van een babyshower kost over het algemeen veel geld. Ga maar eens versiering en lekker eten kopen voor alle vriendinnen en vrouwelijke familieleden van de zwangere vrouw. Dan valt nog vies tegen! En dan heb je nog niet eens de spelletjes geregeld. Heb jij geen zin in de moeite, wil je zeker weten dat alles compleet is en kom je eigenlijk ook gewoon tijd tekort om zelf aan de slag te gaan? Dan neem ik het werk graag van je over.

Geldt de aanbieding ook voor mij?

Ben je nou benieuwd of deze aanbieding ook voor jullie geldt en wat de totaalprijs dan precies wordt voor jullie? Stuur even een berichtje en ik reageer binnen 24 uur. Zo weten jullie precies waar jullie aan toe zijn. Vul je onderstaand formulier in? ↓

    Back to Top