tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Tips

Gender Reveal tip: boy or girl?

Vier jij binnenkort een Gender Reveal feestje? Maak dan van te voren deze roze en blauwe knijpers. Zet een volle vaas bij de deur en laat iedereen een roze of blauwe variant pakken. Wat denken jullie dat het wordt? 

Geschreven op: 23-04-2015 om 15:36 | Deel dit bericht: Lees verder »

Tip van de week: Babyshower bij kaarslicht

Een leuke tip ter versiering: vul een champagneglas eerst met hartjesnoepjes, daarna met de juiste kleur muisjes en zet er een waxinelichtje op. Ziet er gezellig uit en is de perfecte aankleding voor een Gender Reveal party, Babyshower of Kraamfeest. 

Geschreven op: 19-04-2015 om 19:43 | Deel dit bericht: Lees verder »

Product uitgelicht: Spelletjespakket post

Iedere week lichten we in deze rubriek een product uit. Dit keer het spelletjespakket! Tijdens een Babyshower wil je natuurlijk ook iets leuks doen. Daarom worden er vaak spelletjes gespeeld die uiteraard geheel in het teken staan van, je raadt het al, baby's. 

Geschreven op: 18-04-2015 om 11:49 | Deel dit bericht: Lees verder »

Babyshower High Tea tips

Tijdens een babyshower wordt er vaak voor allerlei lekkere hapjes gezorgd. Een luxe taart, cupcakes en natuurlijk lekker veel chocola. Hier volgt een top 5 van lekkernijen die absoluut niet mogen ontbreken tijdens een High Tea én tips hoe je zelf voor een lekkere High Tea kunt zorgen!

Geschreven op: 12-04-2015 om 20:45 | Deel dit bericht: Lees verder »

Product uitgelicht: Limonadefontein

Alle eendjes zwemmen in het water... Oh nee wacht. Alle eendjes zwemmen in de Limonadefontein! Kies voor extra leuke aankleding tijdens jullie Gender Reveal Party, Babyshower of Kraamfeest en zet deze gezellige Limonadefontein op tafel. Leuk voor kinderen én volwassenen. 

Geschreven op: 09-04-2015 om 19:23 | Deel dit bericht: Lees verder »

Product uitgelicht: My First Teddy

Dit lieve Teddybeertje heeft als tekst op de poten staan: My First Teddy. Heb jij net gehoord dat je zus of vriendin een jongen of een meisje krijgt? Geef haar dan één van deze lieve beertjes. Maar wees er snel bij, want er kan er maar één de eerste zijn! 

Geschreven op: 02-04-2015 om 09:49 | Deel dit bericht: Lees verder »

Baby-Blue

Dresscode: Baby-Blue. Staat dat op de uitnodiging van een Babyshower waar je verwacht wordt? Probeer dan eens deze prachtige Baby-Blue nagellak.

Geschreven op: 28-03-2015 om 16:03 | Deel dit bericht: Lees verder »

Cadeautip: om even tot rust te komen

Nog op zoek naar een leuk cadeau voor een zwangere vriendin? Dit cadeautje is uniek, lekker, goedkoop en nog eens erg makkelijk om te maken ook.

Geschreven op: 26-03-2015 om 23:42 | Deel dit bericht: Lees verder »

Product uitgelicht: Ballonnen, met een beetje extra

Vandaag in deze rubriek de Ballonhouders. Je weet wel: die lange witte stokjes waarop je een ballon kunt vastklemmen. Leuk, handig en goedkoop.

Geschreven op: 25-03-2015 om 23:36 | Deel dit bericht: Lees verder »

Product uitgelicht: Gender Reveal taart bedankjes

Geef de gasten van jullie Gender Reveal feest een punt van deze unieke Gender Reveal taart. Bij het openen van de taartpunt zullen ze weten of het een jongen of meisje wordt. Uniek en bijzonder!

Geschreven op: 19-03-2015 om 15:40 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Van: €0,00
Voor: €0,00
Geldig tot 01-01-1970
Bezoek onze webwinkel