tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Tips

Zo gaat BabyshowerLatenOrganiseren te werk

Vier jij binnenkort een babyshower en geef je graag het werk uit handen? Dan zit je bij BabyshowerLatenOrganiseren helemaal goed. Lees hier hoe wij te werk gaan.

Geschreven op: 09-03-2016 om 19:35 | Deel dit bericht: Lees verder »

Babyshower versiering in de aanbieding

Vanaf nu vind je goedkope babyshowerversiering in onze webshop in de aanbieding. Doordat we recent het assortiment iets hebben aangepast, profiteer jij nu van onze aanbiedingen. Slingers, ballonnen, tafelkleden en andere versiering voor de babyshower zijn nu namelijk flink in de aanbieding. 

Geschreven op: 08-03-2016 om 19:08 | Deel dit bericht: Lees verder »

Wat kost een zwangerschap?

Herken je haar nog? Finance Chick? Hier kan je haar allereerste blog op BabyshowerLatenOrganiseren.nl lezen. Nu heeft zij zelf een leuke gastblog online staan die we graag met jullie delen: Wat kost een zwangerschap? Haar vriendin Sheily vertelt.

Geschreven op: 06-11-2015 om 17:51 | Deel dit bericht: Lees verder »

Wat kost een baby in jaar 1?

Even voorstellen: Finance Chick. Finance Chick maakt geldzaken leuk, eenvoudig en bespreekbaar! Vandaag lees je een van de interessante blogs van deze stoere (finance) chick. Vandaag nummer 1: Wat kost een baby in jaar 1?

Geschreven op: 10-09-2015 om 19:05 | Deel dit bericht: Lees verder »

Gastenlijst: wie nodig je uit op de babyshower?

Het is een veelgestelde vraag: wie nodig je eigenlijk allemaal uit voor een babyshower? Hier vind je een checklist voor de gastenlijst zodat je niemand vergeet! 

Geschreven op: 28-05-2015 om 11:39 | Deel dit bericht: Lees verder »

Vaderdag-tip

Over iets minder dan een maand is het vaderdag. Hebben jullie net een kleintje gekregen. Ga dan aan de slag met wit papier, letters en de fotocamera. Want dit is toch schattig als cadeau voor vaderdag?

Geschreven op: 26-05-2015 om 23:33 | Deel dit bericht: Lees verder »

Tip Gender Reveal feest: snor of kus?

Als je een beetje creatief bent, dan moet je deze snorren en kussen echt even maken. Laat iedereen tijdens een Gender Reveal party een kant kiezen. En uiteindelijk mag een foto met deze photoprops natuurlijk niet ontbreken. 

Geschreven op: 15-05-2015 om 16:34 | Deel dit bericht: Lees verder »

Speltip 1: Rompertjes versieren

Tijdens een babyshower of Gender Reveal feest is het leuk om spelletjes te spelen. Je kunt bij ons een kant-en-klaar spelletjespakket kopen, maar je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag gaan. Maar welke spelletjes zijn leuk om te spelen en ook nog eens makkelijk voor te bereiden? De komende week geven wij je tips. Vandaag: Rompertjes versieren.

Geschreven op: 13-05-2015 om 19:11 | Deel dit bericht: Lees verder »

5 Tips voor een Healthy High Tea

Cupcakes, scones, brownies, taart en heel veel chocolade: tijdens een babyshower staat er meestal allerlei lekkers op tafel. Lekker, maar over het algemeen ook ongezond. Geen zin om na een high tea een balansdag te moeten houden? Lees dan deze 5 tips voor een healthy high tea.

Geschreven op: 07-05-2015 om 22:10 | Deel dit bericht: Lees verder »

Gender Reveal tip: raad de naam

Waarschijnlijk hebben jullie allang een naam voor de kleine in gedachten. Maar zijn jullie niet heel nieuwsgierig naar de mening van anderen? Hoe denken jullie vrienden en familie dat de kleine gaat heten? Ga dan aan de slag!

Geschreven op: 30-04-2015 om 12:16 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Spelletjes

Spel: Hints
Van: €7,95
Voor: €3,95
Geldig tot 28-11-2017
Bezoek onze webwinkel