tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Tips

Tip uit Assen

Leuke tip uit Assen! Het is altijd lastig wat je voor cadeau moet kopen voor de mom-to-be. Daarom bedachten ze in Assen iets leuks, waarvoor iedereen zelf het budget mag bepalen. 

Geschreven op: 22-06-2016 om 09:26 | Deel dit bericht: Lees verder »

Grote boodschap, oeps

Je kunt natuurlijk ook gewoon zelf je babyshowerspellen maken. Je hebt vast wel eens van dit spel gehoord: het grote boodschap spel. Tijdens dit spel mogen de gasten van de babyshower raden welke chocolade boodschap er in de luiers zit. 

Geschreven op: 07-06-2016 om 14:47 | Deel dit bericht: Lees verder »

Speltip: grabbelen maar

Via Google kwamen we terecht op Koalabeautymama.nl en daar stond een leuke blog over een babyshower. Zo doe je nog eens inspiratie op! Ook dit spel willen we je niet onthouden. Hier kun je natuurlijk allerlei spellen kopen van BabyshowerLatenOrganiseren. Ga je liever zelf aan de slag? Dan is dit een leuke babyshower spellen tip! 

Geschreven op: 12-05-2016 om 13:19 | Deel dit bericht: Lees verder »

Speltip: namen raden

Een leuke spel voor tijdens de babyshower én een leuke herinnering voor de ouders. Welke naam denken de gasten dat het kleintje krijgt? Pak er wat post-its bij en schrijven maar. Heeft iemand het goed? Nog even geduld en jullie zullen het weten. 

Geschreven op: 08-05-2016 om 13:14 | Deel dit bericht: Lees verder »

Terug van weggeweest

Ze waren tijdelijk uitverkocht, maar ze zijn er weer! De boy or girl tafelversiering. Zet ze op tafel tijdens het feestje en het ziet er gezellig uit. Natuurlijk leuk voor een Gender Reveal feest, maar ook wanneer het nog niet bekend is of het een jongen of meisje wordt. Oh ja, je vindt ze natuurlijk gewoon hier. 

Geschreven op: 04-05-2016 om 13:05 | Deel dit bericht: Lees verder »

Tip: krijtbord op een Gender Reveal feest

Tip: vier jij binnenkort een Gender Reveal feest? Zet dan een krijtbord met een paar krijtjes klaar bij de voordeur. Hoeveel mensen denken dat het een jongen gaat worden en wie denkt dat er binnenkort een meisje verwacht wordt? 

Geschreven op: 08-04-2016 om 14:48 | Deel dit bericht: Lees verder »

Speltip babyshower

In onze webshop vind je allerlei babyshowerspellen (hier). Ben je toch nog op zoek naar een leuk, goedkoop spel om te spelen tijdens de babyshower? Misschien is dit dan een idee: koop een grote babyfles (of kies gewoon een glazen voorraadpot) en vul helemaal met kleine snoepjes. Wie weet te raden hoeveel snoepjes er in de pot zitten?

Geschreven op: 04-04-2016 om 12:43 | Deel dit bericht: Lees verder »

Raden maar!

We breiden uit! Een babyshower vieren is natuurlijk hartstikke leuk. Maar voor de babyshower is er reden voor nóg een feestje: de Gender Reveal party. En ook tijdens de Gender Reveal party willen jullie natuurlijk iets leuks te doen hebben. 

Geschreven op: 21-03-2016 om 20:12 | Deel dit bericht: Lees verder »

Net dat beetje extra

Een snoeppot op tafel is natuurlijk leuk, maar wordt er een meisje verwacht? Dan is dit extra leuk. Een klein beetje tulle en een mooi lint is voldoende. Ga jij deze snoeppot op tafel zetten?

Geschreven op: 18-03-2016 om 20:22 | Deel dit bericht: Lees verder »

Krijg je geen reactie?

Soms komt het voor dat er aanvragen binnenkomen zonder persoonlijke gegevens, zo ook vandaag. Heb jij een offerte opgevraagd voor een babyshower of een vraag gesteld via het contactformulier op onze website? Dan kunnen wij alleen reageren als er een mailadres of telefoonnummer bij staat. Krijg je geen reactie van BabyshowerLatenOrganiseren? Dan ben je dit wellicht vergeten in te vullen. Geen probleem, mail naar info@babyshowerlatenorganiseren.nl zodat we alsnog contact met je op kunnen nemen! 

Geschreven op: 10-03-2016 om 11:51 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Van: €0,00
Voor: €0,00
Geldig tot 01-01-1970
Bezoek onze webwinkel