tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Nieuws

Tyra Banks showt kindje

Tyra Banks deelde op Valentijnsdag deze mooie foto van haar en haar zoontje York op Instagram met de tekst: "Dit is de mooiste Valentijnsdag van mijn leven. York, papa Erik Asla en ik sturen jullie veel liefde." Bekijk hier de foto.

Geschreven op: 15-02-2016 om 13:03 | Deel dit bericht: Lees verder »

Mooiste bevallingsfoto ter wereld

Foto's maken tijdens de bevalling. Niet iedereen denkt erover na, maar de Gentse fotografe Marijke Thoen doet het regelmatig. Zij maakte deze foto tijdens een onderwaterbevalling. Een prachtige foto die is uitgeroepen tot mooiste bevallingsfoto ter wereld. Bekijk de foto hier.

Geschreven op: 11-02-2016 om 10:28 | Deel dit bericht: Lees verder »

Arie Boomsma over zijn dochter in Flair

Een paar dagen na de bevalling postte Arie op zijn Instagram-account al de eerste kiekjes van baby Bobby Jo. Nu, ruim een week later, vertelt Arie voor het eerst aan Flair hoe hij de bevalling van zijn vrouw Romy van dichtbij meemaakte. Heftig! Je leest het stuk hier. 

Geschreven op: 10-02-2016 om 13:38 | Deel dit bericht: Lees verder »

Is dat een... geest?

Dit is toch wel een beetje freaky: op het filmpje van deze slapende baby lijkt een geest zichtbaar te zijn. Moeder Jade Yates plaatste het online en dit leverde heel wat reacties op. 

Geschreven op: 05-02-2016 om 13:11 | Deel dit bericht: Lees verder »

Arie Boomsma vader van Bobby Jo

Arie Boomsma is gister vader geworden van een dochter. Het meisje heet Bobby Jo. Vandaag plaatste de trotse vader een foto op zijn Instagram-account waarop hij het meisje aangeeft bij de gemeente Amsterdam. 

Geschreven op: 04-02-2016 om 12:14 | Deel dit bericht: Lees verder »

Gezelligheid in Goes

Gisteren was het feest in Goes, tenminste ergens in Goes. Hier zaten namelijk tien vriendinnen klaar om een toekomstige moeder compleet te verrassen met een babyshower. En die verrassing, die was geslaagd!

Geschreven op: 01-02-2016 om 14:10 | Deel dit bericht: Lees verder »

Australische bevalt van vijfling

De 26-jarige Kim Tucci uit Perth (Australië) is na 30 weken bevallen van een vijfling! De zwangerschap werd door heel wat mensen online gevolgd via de facebook pagina van de moeder: Surprised by Five. De bevalling ging razendsnel: haar vijf baby's kwamen in slechts enkele minuten met behulp van een keizersnede ter wereld: vier meisjes en één jongetje. 

Geschreven op: 29-01-2016 om 11:06 | Deel dit bericht: Lees verder »

De snoeptafel in beeld

Eerder kon je hier al lezen dat je vanaf nu de lekkere gevulde snoeptafel bij BabyshowerLatenOrganiseren kunt huren. Maar nu zijn er dan ook foto's waarop je een beter beeld krijgt van de snoeptafel, ook wel sweet table genoemd. Wil jij deze lekker gevulde snoeptafel of sweet table ook graag op je volgende babyshower, gender reveal feest of kraamfeest? Mail dan nu!

Geschreven op: 27-01-2016 om 16:37 | Deel dit bericht: Lees verder »

Met je baby op wereldreis: het bewijs dat het kan

Met een kleintje op wereldreis, dat lijkt uitgesloten. Want hoe ga je dan toch allemaal doen met een baby? Een koppel uit Litouwen, Johan van Zutphen en zijn vriendin, zijn zo gek op reizen dat ze het met hun 9 maanden oude baby ook wilden proberen. En dat ging meer dan prima!

Geschreven op: 27-01-2016 om 15:05 | Deel dit bericht: Lees verder »

Stierenvechter zorgt voor ophef

Stierenvechter Francisco Rivera Ordoñez plaatste deze foto op zijn Instagram-account. Dat zorgde voor heel wat woedende reacties. En terecht als je het ons vraagt. 

Geschreven op: 25-01-2016 om 15:17 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Spelletjes

Spel: Hints
Van: €7,95
Voor: €3,95
Geldig tot 28-11-2017
Bezoek onze webwinkel