tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Nieuws

Huh, hoe kan dat nou?

Dit zijn de vriendinnen Chontel Duncan en Nathalie, allebei zwanger. Tot zover niets geks. Maar wat nou als we jullie vertellen dat ze allebei bijna even lang zwanger zijn?

Geschreven op: 15-03-2016 om 19:29 | Deel dit bericht: Lees verder »

Doodgeboren kinderen in het geboorteregister?

Vandaag ontvangt de Tweede Kamer 80.000 handtekeningen die staan voor het opnemen van doodgeboren kinderen in het geboorteregister. Nu bestaan doodgeboren kinderen volgens de wet niet en daar moet volgens initiatiefneemster Natasja Geyteman-Bos verandering in komen. 

Geschreven op: 15-03-2016 om 11:19 | Deel dit bericht: Lees verder »

Druk maar gezellig weekend

Bij een bedrijf dat BabyshowerLatenOrganiseren heet, verwacht je natuurlijk dat we het hele weekend in de weer zijn met babyshowers. Maar afgelopen weekend vonden er geen babyshowers plaats én toch stond de agenda vol dit weekend met leuke feestjes.

Geschreven op: 14-03-2016 om 10:05 | Deel dit bericht: Lees verder »

Chrissy Teigen en John Legend vieren babyshower

John Legend en zijn vrouw Chrissy Teigen vierden dit weekend hun eigen babyshower in New York. Met lekkere hapjes en natuurlijk een babyshower Baby mama kroontje werd er groot uitgepakt. De twee verwachten een dochtertje. Zie hier de foto's van de babyshower. 

Geschreven op: 07-03-2016 om 19:00 | Deel dit bericht: Lees verder »

Nieuwe bedrijfskleding

De nieuwe bedrijfskleding is binnen! Voorheen kwam ik, of iemand die me kwam helpen, aan in een roze of blauwe BabyshowerLatenOrganiseren polo. Tijd voor iets nieuws vond ik. En daarom heb ik deze mooie donkerblauwe shirts besteld. Net iets chiquer toch? 

Geschreven op: 05-03-2016 om 09:43 | Deel dit bericht: Lees verder »

Tattoo bij een baby?

Een tweeling uit elkaar houden, dat is zo makkelijk nog niet. Dat geldt ook voor de tweeling Aaron en Adam die inmiddels 1 jaar oud is. Hun vader is inmiddels radeloos, want voor deze twee jongens is het extra belangrijk dat hij ze wel goed uit elkaar weet te houden. En dus denkt hij erover na om één van de twee jongens een tatoeage te geven. 

Geschreven op: 03-03-2016 om 09:52 | Deel dit bericht: Lees verder »

Roze muisjes in huize Bernal

Weet je nog dat zanger Jody Bernal zich op de rode loper per ongeluk versprak? Hoewel Bernal en zijn vrouw Melissa Theba het geslacht eigenlijk geheim wilden houden versprak Jody Bernal zich. Het kon natuurlijk nog om een grap zijn, maar inmiddels heeft de zanger bevestigd dat het stel inderdaad een meisje verwacht. 

Geschreven op: 02-03-2016 om 09:27 | Deel dit bericht: Lees verder »

Geboorte in snackbar levert levenlang gratis friet op

In Brussel gebeurde gister iets heel bijzonders: de kleine Adam werd geboren op een ietwat ongewone plek, namelijk in de snackbar! OP het terras van de snackbar begon de bevalling en toen de hulpdiensten arriveerden was de kleine al geboren. Over de naam hoefde de moeder niet lang na te denken: Adam, naar aanleiding van de naam van de snackbar Adam Food. 

Geschreven op: 01-03-2016 om 09:48 | Deel dit bericht: Lees verder »

Eerste foto Saint West

Op 5 december werd het tweede kindje van Kanye West en Kim Kardashion geboren. Foto's verschenen nog nooit online, tot vandaag. Vandaag deelde moeder Kim Kardashion voor het eerst een foto van hun zoontje op haar website. En het is een prachtig kindje. 

Geschreven op: 22-02-2016 om 17:53 | Deel dit bericht: Lees verder »

Goede tijden voor Oscar

Oscar Aerts, (je weet wel, knappe Vincent uit de soap Goede Tijdens Slechte Tijden) en zijn vriendin Jessica verwachten hun eerste kindje. Dat bevestigde niet alleen zijn management, maar ook deze grappige foto met bijschrift op Instagram zegt genoeg.

Geschreven op: 17-02-2016 om 13:14 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Spelletjes

Spel: Hints
Van: €7,95
Voor: €3,95
Geldig tot 28-11-2017
Bezoek onze webwinkel