tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Nieuws

Lieke van Lexmond weer zwanger

Lieke van Lexmond mag binnenkort weer verrast worden met een babyshower. De actrice en presentatrice is zwanger van haar tweede kindje. Zoontje Vic krijgt er een broertje bij. Gefeliciteerd!

Geschreven op: 30-09-2016 om 13:42 | Deel dit bericht: Lees verder »

Feest in Houten

Vandaag ging de tocht naar Houten. Met dit weer werd natuurlijk de huiskamer én de tuin helemaal versierd in Babyshower-thema. Sylvana werd deze dag verrast door haar gezellige vriendinnen en zus met een volledig verzorgde babyshower. En dat was weer een groot succes: "We hebben heel erg gelachen met de spellen en al het eten was heerlijk. Het was perfect verzorgd!" Gelukkig kijken Sylvana en haar vriendinnen terug op een super dag. Bekijk hier enkele foto's. 

Geschreven op: 11-09-2016 om 11:41 | Deel dit bericht: Lees verder »

BSLO bij de Ladiesnight

Je kunt er bijna niet omheen: volgende week komt de nieuwe Bridget Jones film in de Nederlandse bioscopen. In deze film krijgt Bridget Jones een baby, dat belooft natuurlijk weer een hele leuke film te worden! Volgende week woensdag draait de film voor het eerst in de bioscopen tijdens een speciale Ladiesnight. En leuk nieuws: BabyshowerLatenOrganiseren is van de partij tijdens de Ladiesnight in Den Haag! Kom langs en neem een kijkje bij onze stand. Je maakt zelfs kans op één van onze leuke prijzen. Ben jij erbij?

Geschreven op: 09-09-2016 om 19:30 | Deel dit bericht: Lees verder »

Carice van Houten bevallen van zoontje

Actrice Carice van Houten is bevallen van een zoontje en zijn naam is Monte. Dat heeft haar vriend Guy Pearce op Twitter bekendgemaakt: "A cute little package arrived and told us his name's Monte Pearce. We think we're gonna keep him." Ontzettend leuk natuurlijk, gefeliciteerd! 

Geschreven op: 29-08-2016 om 15:48 | Deel dit bericht: Lees verder »

Een goede daad

Een politieman uit West-Virginia stuitte op een dronken bestuurster. Ze werd aangehouden en wat de politieman toen ontdekte was toch wel erg schrijnend...

Geschreven op: 26-08-2016 om 14:19 | Deel dit bericht: Lees verder »

High Tea in Eindhoven

Feest in Eindhoven! Erg lekker weer was het niet, maar toch werd Michelle in het zonnetje gezet door haar schoonzus en vriendinnen met een heerlijke High Tea. En dat viel goed in de smaak: "Alles was heerlijk!"

Geschreven op: 21-08-2016 om 14:38 | Deel dit bericht: Lees verder »

Terug van weggeweest

De vakanties zitten er weer op en dus is BabyshowerLatenOrganiseren weer TERUG! Alle bestellingen en babyshoweraanvragen zijn weer van harte welkom, want ik heb nauurlijk weer veel zin om aan de slag te gaan. Fijne dag allemaal en hopelijk tot snel. 

Geschreven op: 17-08-2016 om 15:21 | Deel dit bericht: Lees verder »

Wij zijn met vakantie!

De komende 2,5 week is BabyshowerLatenOrganiseren gesloten en zitten wij (hopelijk) in de zon. Heel leuk voor ons natuurlijk, maar dat betekent dat het de komende weken niet mogelijk is om een babyshower te organiseren én niet om bestelingen te verzenden. De laatste bestellingen zijn 31 juli op de post gegaan, dus als je voor 30 juli besteld hebt moet het pakket op tijd binnen zijn. Bestel je na 30 juli, dan wordt je pakket weer vanaf 18 augustus verzonden. Een fijne zomer allemaal! 

Geschreven op: 31-07-2016 om 13:46 | Deel dit bericht: Lees verder »

Jigglypuff kom je buiten spelen?

Nieuwe namentrend dankzij de Pokémon-Go gekte. Wat denk je ervan om je kind Jigglypuff, Gengar of Onyx te noemen? Volgens de site BabyCenter vernoemen steeds meer ouders hun kinderen naar figuurtjes uit Pokémon-Go. Ieder z'n ding zullen we maar zeggen? 

Geschreven op: 28-07-2016 om 13:30 | Deel dit bericht: Lees verder »

Let op: nog 7 dagen om je producten op tijd te bestellen

Let op: van 1 tot en met 17 augustus is BabyshowerLatenOrganiseren gesloten. Dit betekent dat er deze periode geen babyshowers worden georganiseerd en dat er tijdelijk niet gereageerd zal worden op mailtjes, tenzij dit belangrijk is. Alle bestellingen die tot uiterlijk 30 juli geplaatst worden, worden nog verzonden. Nog 1 week de tijd dus! Daarna worden de eerste bestellingen weer op 17 augustus verzonden. Alvast een fijne vakantie allemaal!

Geschreven op: 23-07-2016 om 14:13 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Van: €0,00
Voor: €0,00
Geldig tot 01-01-1970
Bezoek onze webwinkel