tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Nieuws

Oplossing tegen Nutrilon-jacht

Eerder schreven we hier al over de jacht op melkpoeder in Nederland door Chinezen. In Utrecht hebben ze daarom een speciale Nutrilon-kassa geintroduceerd. Bij de Deka-supermarkt in Haarlem hebben ze daar een andere oplossing voor.

Geschreven op: 03-06-2015 om 19:18 | Deel dit bericht: Lees verder »

Yolanthe straalt op de tribune

Terwijl man Wesley Sneijder voor zijn Turkse voetbalclub Galatasaray scoorde, zat de zwangere Yolanthe op de tribune te juichen. Dit zorgde voor de eerste beelden van haar zwangere buik. En die zie je hier. 

Geschreven op: 26-05-2015 om 23:19 | Deel dit bericht: Lees verder »

Juf weet raad

De Amerikaanse Matthew van 9 wilde de klas niet in. Waarom niet? Omdat hij gepest werd vanwege zijn korte kapsel en een litteken op zijn hoofd. Daar wist juf Tori Nelson wel raad mee. Het gevolg? Dat zie je hier.

Geschreven op: 24-05-2015 om 11:06 | Deel dit bericht: Lees verder »

Vaders zijn belangrijk!

De aanwezigheid van de vader in de jonge jaren heeft een ander effect dan de aanwezigheid van de moeder. Uit nieuw onderzoek blijkt dat een grotere betrokkenheid van de vader er onder andere voor zorgt dat een kind in de toekomst een hogere sociale status krijgt en dat de schoolresultaten beter zijn. 

Geschreven op: 23-05-2015 om 09:28 | Deel dit bericht: Lees verder »

Ali B in tranen om kinderen

Gister stond de uitzending van De Wereld Draait Door in het teken van liefde. Daarom zong Ali B. het prachtige, zelfgeschreven lied "Terwijl jullie nog bij me zijn" voor zijn twee zoontjes Omar en Amir. Nog niet gezien? Kijk het filmpje hier.

Geschreven op: 23-05-2015 om 09:14 | Deel dit bericht: Lees verder »

Langer ouderschapsverlof voor vaders?

Mannen krijgen na de geboorte van hun kind 2 dagen betaald vaderschapsverlof. Daarnaast krijgt de vader 3 dagen onbetaald ouderschapsverlof van de werkgever. Dat is te kort en daarom doet het Europees Parlement vandaag een poging om in alle EU-lidstaten hetzelfde ouderschapsverlof in de wet te krijgen bij de geboorte van een kind.

Geschreven op: 19-05-2015 om 10:34 | Deel dit bericht: Lees verder »

Vliegen met een baby? Deze moeder weet raad

Huilende baby's in het vliegtuig: het is een ergernis van velen. Maar ook voor de ouders is het geen pretje. Daarom bedacht een moeder uit Brussel een manier om het leed iets minder erg te maken. 

Geschreven op: 17-05-2015 om 11:12 | Deel dit bericht: Lees verder »

Docent ontroert

Deze foto van professor Sydney Engelberg uit Jeruzalem gaat het hele internet over. De man stimuleert zijn studenten naar college te komen, ook wanneer zij geen oppas kunnen vinden. Deze baby kwam mee en huilde het uit. Geen reden voor de studente om de collegezaal te verlaten, aldus de professor. Daarom nam hij de kleine gewoon in de arm terwijl hij doorging met zijn stof. Schattig toch?

Geschreven op: 15-05-2015 om 16:19 | Deel dit bericht: Lees verder »

Woede om rokende baby

Op Instagram verscheen deze foto van een baby met een brandende sigaret in zijn mond. Dit zorgde (terecht) voor heel wat ophef. 

Geschreven op: 13-05-2015 om 18:17 | Deel dit bericht: Lees verder »

Gezinsuitbreiding voor Bracha van Doesburgh en Daan Schuurmans

Bracha van Doesburgh, actrice en vrouw van acteur Daan Schuurmans, is zwanger. En er is niet één kindje op komst, maar twee! Dat betekent dat Sophia er twee broertjes, twee zusjes of een broertje en zusje bij krijgt. 

Geschreven op: 12-05-2015 om 16:01 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Spelletjes

Spel: Hints
Van: €7,95
Voor: €3,95
Geldig tot 28-11-2017
Bezoek onze webwinkel