tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Nieuws

Geboortjekaartje van Xess Xava

Op 15 oktober werd de zoon van Yolanthe en Wesley geboren en inmiddels is ook het geboortekaartje online verschenen. Op het kaartje ligt Xess Xava met een grote strik lekker te slapen. Het jongetje heeft al een flinke bos met donker haar. Je vindt het kaartje hier. 

Geschreven op: 23-12-2015 om 16:24 | Deel dit bericht: Lees verder »

Versiering in de aanbieding

Zoals je misschien al gezien hebt, is de versiering in het assortiment van BabyshowerLatenOrganiseren inmiddels vernieuwd. Alles is nu in een schattig olifantenthema. Hoewel de oude versiering in het baby-roze en baby-blauw natuurlijk ook hartstikke leuk was, kun je dit nu tegen knalprijzen kopen bij ons! 

Geschreven op: 21-12-2015 om 08:50 | Deel dit bericht: Lees verder »

Product uitgelicht: Baby-handdoekjes

We hebben er weer nieuwe producten bij! Deze kleine handdoekjes van zo'n 40 centimeter zijn erg schattig én heerlijk zacht. Ben je nog op zoek naar een leuk kerstcadeautje? Bestel dan snel het handdoekje van de eend of de kikker of natuurlijk allebei. Bestel je voor 18 december, dan zorgen wij ervoor dat het pakketje op tijd onder de kerstboom gelegd kan worden! 

Geschreven op: 15-12-2015 om 14:26 | Deel dit bericht: Lees verder »

Bestel je producten op tijd!

Het is weer december. Sinterklaas is inmiddels het land uit, maar de Kerstman kijkt alweer om de hoek. En dan hebben we ook nog Oud & Nieuw voor de deur staan. Heel gezellig, maar het heeft helaas ook een heel klein nadeel.  

Geschreven op: 14-12-2015 om 17:08 | Deel dit bericht: Lees verder »

Mark Zuckerberg deelt foto van Max

Ook Facebook-oprichter Mark Zuckerberg die begin december vader werd van Maxima, deelt een schattige foto van zijn kleine meisje.

Geschreven op: 09-12-2015 om 14:02 | Deel dit bericht: Lees verder »

Dochter voor Trijntje Oosterhuis en Alvin

Trijntje Oosterhuis en haar vriend Alvin zijn gister de trotse ouders geworden van een dochterje. Trijntje deelde deze mooie foto op Facebook. 

Geschreven op: 09-12-2015 om 13:59 | Deel dit bericht: Lees verder »

En zijn naam is... Saint West

Kim Kardashion en Kanye West hebben na dochter North nu een zoontje gekregen. Op 5 december werd de kleine geboren in het ziekenhuis. Vandaag maakten de ouders de naam van de kleine bekend: Saint West. Of dit de definitieve naam is, is nog niet helemaal zeker. Kim en Kanye zijn in ieder geval erg blij met een tweede kind. 

Geschreven op: 07-12-2015 om 14:33 | Deel dit bericht: Lees verder »

En de winnaar is...

En het waren... 1117 spekjes! De drie antwoorden die het dichtst in de buurt zaten zijn van Rowenna, Marijn en Colinda, allemaal op de markt in De Kwakel geraden. Jullie krijgen via de e-mail bericht en het slabbetje wordt zo snel mogelijk verzonden. Gefeliciteerd!

Geschreven op: 04-12-2015 om 10:20 | Deel dit bericht: Lees verder »

Kom as. vrijdag naar de Wintermarkt in De Kwakel

Ben jij er aanstaande vrijdag ook bij? Op de gezellige Wintermarkt in De Kwakel? Laten we hopen op droog weer en vele bezoekers. We nemen versiering mee, leuke babyshower- en kraamcadeaus en je kunt een heerlijke grote chocoladeletter winnen, mét muisjes. Weten hoe? Houd dan onze Facebook pagina in de gaten of kom vrijdag gezellig langs! 

Geschreven op: 22-11-2015 om 20:35 | Deel dit bericht: Lees verder »

Enthousiaste reacties in Nijmegen

12 vriendinnen kwamen vandaag bijeen in Nijmegen om hun vriendin Melissa te verrassen met een babyshower. In tegenstelling tot de afgelopen weken, mochten we dit weekend alle blauwe slingers en ballonnen uit de kast halen. En het werd weer een groot succes! 

Geschreven op: 21-11-2015 om 23:23 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Babyshowerversiering

Baby Girl Ballon kinderwagen
Van: €1,95
Voor: €0,95
Geldig tot 20-11-2017
Bezoek onze webwinkel