tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Nieuws

Vanaf nu chatten met BSLO

Heb je het al gezien? Vanaf nu kun je chatten met BabyshowerLatenOrganiseren. Heb je een vraag of kom je er niet uit? Kijk dan even snel rechtsonder op de website om te zien of we online zijn. Zijn we online? Stel dan je vraag via de chat en we geven direct antwoord. Zijn we offline? Vul dan het korte invulformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

Geschreven op: 03-10-2017 om 13:44 | Deel dit bericht: Lees verder »

Wat een leuk nieuws!

Wat een leuk nieuws van Kim Kötter en Jaap Reesema. Ze krijgen namelijk opnieuw een kindje! En dat maakten de twee op een leuke manier bekend. Zie hier het filmpje. 

Geschreven op: 28-09-2017 om 10:11 | Deel dit bericht: Lees verder »

Pas op met hete thee!

Wist je dat kinderen tussen de 12 en 18 maanden oud het grootste risico op brandwonden lopen? Bijna de helft van al deze ongelukken bij kinderen worden veroorzaakt door een kop hete koffie of thee. EHBO Bureau is een organisatie die EHBO cursussen voor baby's en kinderen aanbiedt. Mocht er iets gebeuren, dan weet je wat te doen. Maar voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen. 

Geschreven op: 23-09-2017 om 10:19 | Deel dit bericht: Lees verder »

Chocoladebedankjes

Chocoladebedankjes doen het natuurlijk altijd goed. Dat dachten ze in Rijswijk ook. Voor de babyshower werden deze chocoladerepen als bedankje voor de gasten besteld. En dat was een succes. 

Geschreven op: 03-09-2017 om 13:32 | Deel dit bericht: Lees verder »

Zet een wereldrecord op je naam

Heb jij zaterdag 9 september nog niets te doen? Kom dan naar de Dam in Amsterdam. Dan organiseert het Rode Kruis namelijk een uniek evenement. Jong en oud komt naar het centrum van onze hoofdstad om het Wereldrecord ‘grootste EHBO-les’ te verbeteren. Het doel van deze dag is om EHBO bij baby’s en kinderen nog eens extra onder de aandacht te brengen.

Geschreven op: 01-09-2017 om 10:35 | Deel dit bericht: Lees verder »

BSLO terug online!

Wat is het stil geweest op de blog! De reden? Veel babyshowers, het uitwerken van nieuwe plannen, de opzet van een nieuw bedrijfje (later meer info!) en natuurlijk een heerlijke lange zomer. Maar vanaf nu word je hier weer op de hoogte gehouden van leuke nieuwtjes, tips, babyshowerverhalen en noem het maar op. Niet alleen op de site vind je weer regelmatig een nieuwsupdate, ook op Facebook en Instagram zijn we weer terug! Fijne dag allemaal. 

Geschreven op: 31-08-2017 om 10:42 | Deel dit bericht: Lees verder »

BSLO op Instagram

BabyshowerLatenOrganiseren zit ook op Instagram! Een foto is natuurlijk veel leuker dan tekst en daarom proberen we je via Instagram zoveel mogelijk up to date te houden met foto's van nieuwe producten, babyshowers en noem het maar op. Volg ons daarom snel: @babyshowerfeest. 

Geschreven op: 18-02-2017 om 12:28 | Deel dit bericht: Lees verder »

Druk weekend voor de boeg

Er gaan weer lekker veel pakketten de deur uit vandaag zodat ze mooi op tijd binnen zijn voor de babyshowers dit weekend. Er worden weer heel wat mama's-to-be verrast dit weekend. Leuk! 

Geschreven op: 17-02-2017 om 12:55 | Deel dit bericht: Lees verder »

Dochter Maarten van der Weijden geboren

Olympisch kampioen Maarten van der Weijden is weer vader geworden. Hij schreef vandaag op Facebook: "Vanochtend is Robien van der Weijden geboren. We voelen ons zielsgelukkig en dankbaar hoeveel moois het leven ons geeft." Gefeliciteerd! 

Geschreven op: 16-02-2017 om 13:00 | Deel dit bericht: Lees verder »

Productieve dag

Van de week zijn er weer veel nieuwe producten voor de webshop ontworpen, waaronder diverse cadeaukaarten. Vandaag is alles naar de drukker gestuurd, dus hopelijk kunnen we snel meer laten zien van ons nieuwe assortiment. Leuk leuk leuk! 

Geschreven op: 16-02-2017 om 12:47 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Spelletjes

Spel: Hints
Van: €7,95
Voor: €3,95
Geldig tot 28-11-2017
Bezoek onze webwinkel