tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Inspiratie

Chique hoor!

Koop je versiering in de webshop, of kleed de feestlocatie zelf mooi aan. Deze foto bewijst dat dat helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. Koop ballonnen, mooie stoffen of tule en lint en aan de slag! Kies voor een chique uitstraling. Succes! 

Geschreven op: 14-01-2016 om 16:58 | Deel dit bericht: Lees verder »

Wat is nou eigenlijk het hCG hormoon?

Zoals je al eerder op deze blog kon lezen, schrijf ik (Irene) af en toe voor de informatiewebsite Babypedia.nl. Dit keer schreef ik een informatief stuk over het hCG hormoon. Wil jij hier ook meer over weten? Lees het artikel dan hier. 

Geschreven op: 12-01-2016 om 18:25 | Deel dit bericht: Lees verder »

Huur vanaf nu ook de Snoeptafel!

De snoeptafel wordt steeds vaker gespot op de babyshower. Omdat ook wij regelmatig de vraag krijgen om een snoeptafel te verzorgen, heeft BabyshowerLatenOrganiseren.nl besloten om deze tafel vol met lekkernijen in het assortiment op te nemen. Dus vanaf nu kun je ook bij ons de blauwe, roze of gemixte snoeptafel huren.

Geschreven op: 11-01-2016 om 18:24 | Deel dit bericht: Lees verder »

Raambaby voor maar 2 euro p.d.

Tijdens een babyshower is het leuk om de feestlocatie mooi aan te kleden. Gelukkig hoeft unieke versiering helemaal niet duur te zijn! Huur bijvoorbeeld deze lieve raambaby voor slechts €2,- per dag. 

Geschreven op: 09-01-2016 om 11:19 | Deel dit bericht: Lees verder »

Limonadefontein voor een Frozen feestje

Vandaag wordt de limonadefontein weer opgehaald. Niet voor een babyshower, maar voor een gezellig kinderfeestje dat helemaal in het teken staat van de Disney-film Frozen. Wij geven groene of rode limonade mee en met een beetje blauwe kleurstof ziet het er helemaal gezellig uit. Leuk idee toch? 

Geschreven op: 28-12-2015 om 16:31 | Deel dit bericht: Lees verder »

Spelletjes of niet?

Tijdens een babyshower gaat het erom dat de toekomstige moeder even volop in het zonnetje staat. Vroeger ging het hoofdzakelijk om de baby-uitzet die deze dag bij elkaar werd verdiend, maar tegenwoordig is het vooral een gezellige middag of avond met vriendinnen. Maar wat ga je nou tijdens een babyshower doen?

Geschreven op: 22-12-2015 om 22:08 | Deel dit bericht: Lees verder »

Sparen voor later

Dat een kindje veel geld kost weet iedereen. Deze ouders verdienen alvast een beetje geld terug. Wie zou dit rompertje ook wel willen hebben?;)

Geschreven op: 21-12-2015 om 11:31 | Deel dit bericht: Lees verder »

Leuk babyshower idee of toch niet?

Weer gespot op Pinterest. Dat je tijdens een babyshower wel eens voor gek kan staan (bijvoorbeeld tijdens de spelletjes), is bekend, maar tijdens deze babyshower deden ze iets wat wij nog nooit hebben gezien. Op deze babyshower maakten ze een babyvorm, iedereen mocht op de foto en deze foto's eindigden op de muur in de babykamer. Grappig of gaat dit wel echt een stap te ver?

Geschreven op: 19-12-2015 om 11:05 | Deel dit bericht: Lees verder »

Nog op zoek naar een leuk kerstcadeau?

Deze lieve slabbetjes, verkrijgbaar in 4 varianten, zijn schattig en ook nog eens super handig. Vies? Dan haal je er gewoon een doekje over en hij is weer als nieuw. Een leuk cadeautje voor onder de kerstboom toch? €7,95 per stuk en slechts €1,- verzendkosten! Like ons op Facebook en je krijgt 1 euro korting! 

Geschreven op: 18-12-2015 om 11:22 | Deel dit bericht: Lees verder »

Wow: wie maakt deze cakepops na?

Wow, deze prachtige cakepops zagen we op Pinterest voorbij komen. Wil je weten hoe je ze zelf maakt? Volg dan deze uitgebreide uitleg online en je kunt ze zelf maken voor je eigen babyshower! 

Geschreven op: 18-12-2015 om 10:55 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Babyshowerversiering

Baby Boy Ballon kinderwagen
Van: €1,95
Voor: €0,95
Geldig tot 20-11-2017
Bezoek onze webwinkel