tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Inspiratie

Photo props zijn IN

Photo props: je kent ze wel. Van die grappige bordjes en teksten die de fotoshoot extra leuk maken. Hebben jullie geen zin in spelletjes, maar willen jullie wel graag iets te doen hebben tijdens de babyshower of het gender reveal feest? Bestel dan deze Photo props voor een topdag. 

Geschreven op: 18-02-2016 om 12:43 | Deel dit bericht: Lees verder »

In 7 stappen naar een perfecte babyshower

Hoe organiseer ik een babyshower? Deze vraag krijgen wij regelmatig. De babyshower wordt steeds populairder in ons land, maar het organiseren valt nog niet mee. Daarom hebben wij een stappenplan voor je gemaakt. Volg deze 7 stappen en de perfecte babyshower is binnen no time geregeld! 

Geschreven op: 16-02-2016 om 18:58 | Deel dit bericht: Lees verder »

Product uitgelicht: baby panda sokjes

Deze baby panda sokjes zien er niet alleen lief uit - op het uiteinde zit het hoofdje van een panda- ook zijn de sokjes praktisch door de anti-slip onderkant. Perfect cadeau voor een babyshower, babyborrel of Gender Reveal feest. 

Geschreven op: 15-02-2016 om 17:31 | Deel dit bericht: Lees verder »

Unieke geboortekaartjes vind je hier!

Tegenwoordig is een geboortekaartje zo besteld: je zoekt een leuk ontwerp uit, upload de juiste gegevens en voilà, de proefdruk ligt binnen een dag op de deurmat. Er is wel één klein minpuntje: de kans dat er ooit een zelfde (of in ieder geval een soortgelijk) geboortekaartje op de deurmat valt, is natuurlijk aanwezig. Dat moet anders kunnen dacht Susanne Bot-Boer van SB Designs. Daarom ging zij aan de slag en ontwierp zij deze prachtige geboortekaartjes.

Geschreven op: 10-02-2016 om 16:13 | Deel dit bericht: Lees verder »

Ballonnenfeest

Sommigen kunnen echt alles met ballonnen maken. Dit mooie baby-meisje van ballonnen zagen we op Pinterest voorbij komen. Prachtig toch als je dat kunt maken met wat simpele ballonnen? 

Geschreven op: 10-02-2016 om 15:59 | Deel dit bericht: Lees verder »

Product uitgelicht: badjasjes

Deze baby-badjasjes heb je vast al eens voorbij zien komen op onze Facebook pagina of op onze website. Zijn ze niet schattig? En nu weer op voorraad! 

Geschreven op: 06-02-2016 om 13:56 | Deel dit bericht: Lees verder »

Leuk idee?

Twee broers uit Californië hebben een nieuwe felicitatiekaart op de markt gebracht voor toekomstige ouders. Niks mis mee natuurlijk. Het lijkt een doodnormale kaart met een lieve tekst: "A baby is God's sweetest gift"... totdat je de kaart openmaakt. 

Geschreven op: 03-02-2016 om 12:43 | Deel dit bericht: Lees verder »

Nieuw: de gezonde High Tea

In een wereld waarin een healthy lifestyle helemaal in is, moeten wij natuurlijk wel meegaan met de tijd. Daarom kun je vanaf nu ook de gezonde variant van de Mini High Tea boeken. Een Healthy High Tea met zeven lekkere hapjes die een stukje gezonder zijn dan de normale Mini High Tea. Lekker toch?

Geschreven op: 28-01-2016 om 12:53 | Deel dit bericht: Lees verder »

Gezellige babyshower in Zoetermeer

Vandaag ben ik afgereisd naar Zoetermeer om daar iemand blij te maken met een blauwe babyshower! Het huis kleurde blauw, de spelletjes stonden klaar en om 13.00u mocht er geproost worden met de champagne. Het werd een gezellige dag! 

Geschreven op: 17-01-2016 om 17:41 | Deel dit bericht: Lees verder »

Eerst een babyshower en dan... de babyborrel!

Na een babyshower is het tijd om tot rust te komen. Als de kleine er dan eenmaal is, dan mag dat natuurlijk gevierd worden met een heuse Babyborrel! Een Babyborrel, ook wel het kraamfeest genoemd, is een reden om goed uit te pakken. En vanaf nu kun je ook de versiering voor het kraamfeest gewoon bij BabyshowerLatenOrganiseren kopen.

Geschreven op: 16-01-2016 om 17:06 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Van: €0,00
Voor: €0,00
Geldig tot 01-01-1970
Bezoek onze webwinkel