tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Inspiratie

Hmm lekkere taarten

Elke week mag ik weer bedenken hoe de taart voor de babyshower van deze week eruit komt te zien. Onze bakker maakt namelijk de mooiste taarten. Wat vinden jullie van dit schattige uiltje? Knap hoe ze zulke kleine details kunnen maken hé? 

Geschreven op: 01-04-2016 om 18:00 | Deel dit bericht: Lees verder »

Bedankjes babyshower populair

Na een huwelijk zie je vaak een schaal vol met kleine pepermuntjes liggen (mint to be) om mee naar huis te nemen. Het zijn bedankjes voor de gasten. Maar niet alleen na een bruiloft worden de gasten bedankt voor hun komst, ook bij een babyshower, gender reveal feest of kraamfeest horen bedankjes. En laten we bij BabyshowerLatenOrganiseren nou net een uitgebreid assortiment aan originele bedankjes hebben. 

Geschreven op: 31-03-2016 om 12:31 | Deel dit bericht: Lees verder »

Kraskaarten Gender Reveal feest

Tijdens een Gender Reveal feest vertel je aan het bezoek of het een jongen of een meisje wordt. Dit kan natuurlijk op allerlei manieren. Denk aan een lekkere taart met een roze of blauwe vulling, een doos vol met roze of blauwe ballonnen of de Bedankjes Gender Reveal taart. Maar nu hebben we iets nieuws: de kraskaarten. 

Geschreven op: 30-03-2016 om 15:43 | Deel dit bericht: Lees verder »

Leuk ideetje

Wellicht een leuk ideetje om de groei van de kleine bij te houden: Maak een stropdas en 12 rondjes met daarop 1 t/m 12: één voor elke maand. Maak elke eerste dag van een nieuwe maand een foto en leg ze uiteindelijk naast elkaar. Voor de meisjes kun je bijvoorbeeld een strik maken. Leuk toch? Ik ben enthousiast, dus wie weet vind je ze binnenkort in de webshop!

Geschreven op: 26-03-2016 om 17:55 | Deel dit bericht: Lees verder »

Feest in IJsselstein

Afgelopen zaterdag was het feest in IJsselstein. Moeder Sonja besloot haar dochter in het zonnetje te zetten met een uitgebreide babyshower. En daarvoor werd groots uitgepakt! Het hele huis werd in het blauw omgetoverd, de spelletjes stonden klaar en ook een uitgebreide high tea ontbrak niet. 

Geschreven op: 20-03-2016 om 09:09 | Deel dit bericht: Lees verder »

Jongen of meisje, wat denk jij?

Binnenkort bij ons verkrijgbaar, maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon zelf maken: deze leuke snor of een kiss. Wie denkt dat het een jongen wordt pakt een snor en de gasten die verwachten dat het een meisje wordt pakken de roze variant. Dat wordt een leuke groepsfoto! 

Geschreven op: 20-03-2016 om 08:27 | Deel dit bericht: Lees verder »

NIEUW: photoprops huren voor een babyshower

Photoprops zijn helemaal hip, dan kon je hier al lezen. Natuurlijk kunnen wij niet achterbleven en dus kun je nu bij BabyshowerLatenOrganiseren de bekende photoprops kopen óf huren. 

Geschreven op: 04-03-2016 om 15:16 | Deel dit bericht: Lees verder »

Bedrijfsborrel met het thema... De Babyshower

Vaste prik op vrijdagmiddag: de bedrijfsborrel. Bij een bedrijf in Almere maken ze er sinds kort een themaborrel van. 1x in de maand wordt er vanaf nu groots uitgepakt. En het thema voor deze eerste gezellige bedrijfsborrel was... De Babyshower!

Geschreven op: 26-02-2016 om 09:31 | Deel dit bericht: Lees verder »

Product uitgelicht: baby bij sokjes

Vorige week lag je op deze blog over de lieve panda sokjes voor baby's die in onze webshop te koop zijn. Deze week zijn de bij-sokjes aan de beurt. Deze sokjes uit dezelfde serie, zijn net zo handig met een antislip-onderkant én natuurlijk even lief. 

Geschreven op: 22-02-2016 om 17:39 | Deel dit bericht: Lees verder »

High Tea in Made

Vandaag om 13.00u stond er een lekkere High Tea klaar in Made voor de zwangere Pascalle. Terwijl zij het huis uit gelokt werd, mocht BabyshowerLatenOrganiseren de tafel vullen met allerlei lekkers. 

Geschreven op: 21-02-2016 om 18:19 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Van: €0,00
Voor: €0,00
Geldig tot 01-01-1970
Bezoek onze webwinkel