tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Inspiratie

Persoonlijke luierservetten

In onze webshop vind je deze leuke luierservetten waar je een persoonlijke tekst op kunt laten zetten. Van de week kwam er een bestelling binnen met 25 aparte luierservetten met op elke servet een naam. Is dat een leuk idee of niet! Leg bij ieder bordje een persoonlijke servet neer, speciaal voor je gasten. Bekijk de foto hier. 

Geschreven op: 06-05-2016 om 11:49 | Deel dit bericht: Lees verder »

Oog voor details

Het huis versieren na de geboorte van je zoon of dochtertje is natuurlijk leuk. Een ooievaarsvlag met bijbehorende banner mag niet ontbreken. Maar denk ook aan kleine details die het extra leuk maken. Dit zagen we op Pinterest, simpel en toch leuk! 

Geschreven op: 03-05-2016 om 12:29 | Deel dit bericht: Lees verder »

Inspiratie: mooie taarten he?

Hoe je ze maakt weten we niet, maar dit ziet er wel geweldig uit he? Met een beetje creativiteit kom je al een heel eind. Wie gaat deze taart binnenkort maken? 

Geschreven op: 03-05-2016 om 12:24 | Deel dit bericht: Lees verder »

Gezellig druk weekend

Op de Dag van de Arbeid lekker aan het werk! Geen babyshower dit weekend, maar wel een kraamfeest en twee gender reveal feesten! Daarvoor mochten er aardig wat pakketten op de post afgelopen week. Leuk! 

Geschreven op: 01-05-2016 om 12:25 | Deel dit bericht: Lees verder »

Vanaf nu kun je ook voor de Gender Reveal High Tea kiezen!

De High Tea voor de babyshower is populair! Maar vanaf nu kun je ook voor de (mini) Gender Reveal High Tea bij ons terecht. Voor iedereen staan er in totaal 6 lekkere hapjes klaar én een overheerlijke roze/blauwe cupcake. En dat voor maar €12,50 p.p. Genoeg voor een gezellige Gender Reveal party. Natuurlijk is alles in het Roze én Blauw.

Geschreven op: 21-04-2016 om 17:01 | Deel dit bericht: Lees verder »

Creatief met ballonnen

Zoo, voor de echte creatievelingen zou dit wel heel gaaf zijn toch? Wie maakt deze ballonnenboog voor de babyshower, gevonden op Pinterest, na? 

Geschreven op: 20-04-2016 om 18:00 | Deel dit bericht: Lees verder »

Zo kan het dus ook!

Je kan tijdens een Gender Reveal feestje een taart kopen met een roze of blauwe vulling, je kunt kraskaarten aanschaffen of een piñata kapot slaan met roze of blauwe confetti. Dit stel pakte het echter op een andere (hele bijzondere) manier aan... Bekijk het filmpje hier: 

Geschreven op: 16-04-2016 om 15:04 | Deel dit bericht: Lees verder »

MInder dan tien personen?

Wil jij graag een babyshower organiseren, heb je een heel leuk pakket gezien op onze website maar zijn jullie niet met tien personen? Ook dan denk ik natuurlijk graag met jullie mee. Ik, Irene, help graag bij het organiseren van een leuke dag, dus komen jullie er niet uit? Lees dan even verder. 

Geschreven op: 13-04-2016 om 17:06 | Deel dit bericht: Lees verder »

Zo organiseer je een Gender Reveal feest

Voordat het tijd is voor een babyshower, wordt tegenwoordig eerst een Gender Reveal feest georganiseerd. Dit feestje is helemaal in. Daarom kun je bij BabyshowerLatenOrganiseren nu ook een totaalpakket kopen voor de Gender Reveal party, inclusief versiering om het huis mee te versieren, een poster om erachter te komen wie denkt dat het een meisje wordt en wie toch voor een jongen gaat en kraskaarten om het grote nieuws te vertellen. Wil je lezen hoe zo'n Gender Reveal feest in z'n werk gaat? Dat lees je hier.

Geschreven op: 09-04-2016 om 12:46 | Deel dit bericht: Lees verder »

Babyshower in Nootdorp

Wat een geluk vandaag! In de stralende zon werd Erica verrast door haar moeder en vriendinnen met een heerlijke High Tea. Erica verwacht binnenkort een jongetje en dat werd gevierd in Nootdorp met een luxe babyshower. 

Geschreven op: 03-04-2016 om 15:12 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Babyshowerversiering

Baby Girl Ballon kinderwagen
Van: €1,95
Voor: €0,95
Geldig tot 20-11-2017
Bezoek onze webwinkel