tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Inspiratie

Gender Reveal taart on its way

Deze mooie Gender Reveal taart gaat hopelijk weer iemand heel erg blij maken. Dit weekend vindt er namelijk ergens in Nederland weer een Gender Reveal feest plaats waarbij de gasten tegelijk een lekkere taartpunt mogen openen: zitten er roze of blauwe snoepjes in? Dat blijft nog even een verrassing. 

Geschreven op: 16-06-2016 om 12:19 | Deel dit bericht: Lees verder »

Cadeautip: liefde in een flesje

Ben je nog op zoek naar een lief cadeautje om je zwangere vriendin even te laten zien dat je aan haar denkt? Wat dacht je dan van dit cadeau voor de zwangere? Vier flesjes met vier keer een lieve boodschap in een flesje. En nog heel goedkoop ook! 

Geschreven op: 11-06-2016 om 14:57 | Deel dit bericht: Lees verder »

Babyshower spellen vernieuwd!

Onze spellen zijn vernieuwd! Dat betekent dat je nu kunt kiezen uit nog meer verschillende babyshower spelletjes. En de prijs is al vanaf €2,95 voor tien personen. Daar kun je ze zelf niet zo mooi voor maken toch? En het mooiste is: voor vele spellen geldt dat de verzendkosten slechts €1,- zijn. Kijk daarom snel even in onze webshop. Je vindt de spellen hier. 

Geschreven op: 06-06-2016 om 14:31 | Deel dit bericht: Lees verder »

Taart van Paris Hilton?

Paris Hilton heeft een babyshower voor haar zus Nicky georganiseerd in New York. Ook hier kon een mooie taart niet ontbreken. Paris postte de foto op Instagram met de tekst: "Ik heb vandaag een babyshower voor mijn zus Nicky georganiseerd. Ik vind de taart geweldig en het is fantastisch om alle vrienden uit New York te zien." Ben jij ook zo'n fan van de taart? Dan kunnen wij die natuurlijk gewoon voor je namaken voor je volgende babyshower! 

Geschreven op: 02-06-2016 om 13:29 | Deel dit bericht: Lees verder »

De spellen worden vernieuwd!

Tijdens een babyshower worden er vaak spellen gespeeld en daarom vind je ook in onze webshop diverse spellen die je los kunt kopen voor de babyshower. En er is goed nieuws: wij zijn momenteel hard aan het werk om het assortiment uit te breiden. binnenkort vind je daarom nog meer babyshower spellen in onze webshop. Houd onze webshop en de blog daarom goed in de gaten! 

Geschreven op: 01-06-2016 om 15:06 | Deel dit bericht: Lees verder »

He or she?

Hershey chocolade, misschien ken je het wel? Te koop bij de Albert Heijn bijvoorbeeld en bij de Sligro. Weet je waar deze chocolade zich perfect voor leent? Je ziet het hier. 

Geschreven op: 26-05-2016 om 11:36 | Deel dit bericht: Lees verder »

Reactie uit Drachten

Is dat even leuk! De laatste tijd vonden er babyshowers plaats in Groningen, Goes en zelfs in Weelde, België. Soms is het echter voordeliger om een pakket samen te stellen en via de post te laten verzenden. Dat deed Mendy uit Drachten, die Chris en Maria wilde verrassen met een leuke babyshower. En aan de foto's en haar reactie te zien is dat gelukt.  

Geschreven op: 25-05-2016 om 11:31 | Deel dit bericht: Lees verder »

Op weg naar Schiedam

Vandaag ging de reis naar Schiedam waar Bahar werd verrast door al haar vriendinnen. De uitgebreide High Tea stond klaar en hoewel er bijna geen tijd meer over was werd er toch nog snel hints gespeeld. Het werd "echt een super leuke babyshower". Bekijk hier de foto's. 

Geschreven op: 15-05-2016 om 18:08 | Deel dit bericht: Lees verder »

Leuke luierservetten

Servetten horen erbij, maar zo zijn ze net wat beter geschikt voor de babyshower of het kraamfeest: in luiervorm. En het leuke is, je kunt er nog zelf een tekst op laten zetten ook. Perfect toch? En je bestelt ze natuurlijk gewoon hier in onze webshop. 

Geschreven op: 10-05-2016 om 13:53 | Deel dit bericht: Lees verder »

Khadija wordt verrast met een babyshower

Het was bijna te warm voor een babyshower vandaag. Bijna dan, want het werd een hele gezellige dag in Weelde, België. 

Geschreven op: 08-05-2016 om 16:51 | Deel dit bericht: Lees verder »

Weekaanbieding

Van: €0,00
Voor: €0,00
Geldig tot 01-01-1970
Bezoek onze webwinkel